barraberson 0 Napisano Novembar 1, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovom mashinicom, ekploatacija odrzhavanje...? http://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_goose_350.htm Thx! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 1, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim, ovo je isti agregat od DR350, verovatno malo napucan, drugi prenosni odnos,... ko Yame SRX,SZR,... za DR350 SVI pricaju NAJBOLJE pa sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovom mashinicom, ekploatacija odrzhavanje...? http://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_goose_350.htm Thx! ;D Prvi put vidim i cujem za ovaj model, verovatno nesto za amricko trziste.UPD viljuska vrlo zanimljivo.Ali delovi nisam vas siguran da je to srecan potez za nase krajeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barraberson 0 Napisano Novembar 2, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pa, u principu ga ima dosta kod engleza. Kod nas je stvarno redak (nashao sam jedan), trebalo bi se snjimiti shta pashe od chega + moram da ga vidim uzhivo, chini mi se da je relativno malih gabarita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 2, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan lep je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barraberson 0 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Chisto za arhivu, gledao sam mashinu i izgleda zanimljivo ali za osobe do nekih 170 cm visine. Elastichan motor, sa finim kochnicama i josh boljim menjachem. Neudoban za neke duzhe varijante puta, pogotovo za suvozachicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...