Jump to content

Moto Zajednica

sta kupiti ?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 468 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS (2003)

Pozdrav drugari

Od skoro vozim motor (Suzuki SV 650n) i potrebna mi je pomoc oko kupovine opreme.

Za sada sam uzeo jaknu, kacigu, rukavice i planiram uskoro i cipele da nabavim.

Najveci problem su mi pantalone, posto sam visok (183cm) a prilicno mrsav za sada nisam mogao da nadjem odgovarajuce pantalone.

Skoro sam probao velicinu "M" koja mi u struku odgovara 100% ali su mi nogavice kratke, ako nadjem odgovarajucu duzinu imam problem sa strukom.

Sta raditi ?

Razmisljam da kupim samo protektore za kolena i dok ne nadjem odgovarajuce pantalone koristim njih preko farmerki, bolje ista nego nista.

Sta mi vi predlazete, sta je najpametnije ?

Ako su protektori za kolena pametno privremeno resenje, koje kupiti ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350

Imas u Luisu upravo to, klasine velicine, za punije i nize, za visoke i mrsave, za decu itd... nadji tamo sta ti se svidja, i ispod svake stvari, tamo ispod velicina, imas mere, onako nacrtane makaze, tu klikni i u novom prozoru, pronadji to sto ti treba. Ako znas engleski snacices se, ne sumnjam, samo otvori prvo i pogledaj, pa ako ne nadjes, postavicu sliku. 1zdravo.gif

• Svrati ponekad, 468 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS (2003)

Proizvodjaca ima sigurno, ali kod nas je tesko naci takve pantalone posto nasi trgovci vecinom drze brojeve koji se traze (prodaju, idu).

"Tamo daleko" ima sigurno i za mene pantalone, ali sta raditi dok ne stignem do njih ?

Glupo je takve brojeve bez probanja narucivati preko ljudi koji donose robu.

Planiram u naredna 2-3 meseca da skoknem do beca i posetim "louis", zato mi treba neko privremeno resenje.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Vecina hlaca ima "dotezace" u struku. Bolje uzmi komotnije pa dotegni u gladnim godinama, a popusti kad se udebljas.

Ja trenutno imam 2 hlaca, kozne nema sanse da zakopcam, a textilne su na rubu (jer sam ih znajuci za jadac kupio sa velikom marzom).

Pripazi i da ne budu bas prekomotne, jer protektori ne smiju previse da landaraju.

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA

Proizvodjaca ima sigurno, ali kod nas je tesko naci takve pantalone posto nasi trgovci vecinom drze brojeve koji se traze (prodaju, idu).

"Tamo daleko" ima sigurno i za mene pantalone, ali sta raditi dok ne stignem do njih ?

Glupo je takve brojeve bez probanja narucivati preko ljudi koji donose robu.

Planiram u naredna 2-3 meseca da skoknem do beca i posetim "louis", zato mi treba neko privremeno resenje.

Savet ti ocigledno ne treba, posto si vec i sam dao predlog za optimalno resenje, a to je "tamo daleko". 0takoje.gif

Ako imas para i ne mozes da cekas 2-3 meseca, a imas srece da kod nas nadjes nesto sto ti priblizno odgovara, poslusaj savet "Ghost Mile"-ta. Na kraju opet mozes da skoknes do "Wien"-a i resis problem.

Ako si "knapp" sa lovom, privremeno resenje su ti protektori koje pominjes.

1zdravo.gif

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Vecina hlaca ima "dotezace" u struku. Bolje uzmi komotnije pa dotegni u gladnim godinama, a popusti kad se udebljas.

Ja trenutno imam 2 hlaca, kozne nema sanse da zakopcam, a textilne su na rubu (jer sam ih znajuci za jadac kupio sa velikom marzom).

Pripazi i da ne budu bas prekomotne, jer protektori ne smiju previse da landaraju.

Bas tako sam i ja uradio jer sam visok 195 i bas sam imao najveci problem za pantalone,kupio sam bas te pantalone sa dotezacima u struku i prezadovoljan sam :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja