Dr@g@n 345 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Od skoro vozim motor (Suzuki SV 650n) i potrebna mi je pomoc oko kupovine opreme. Za sada sam uzeo jaknu, kacigu, rukavice i planiram uskoro i cipele da nabavim. Najveci problem su mi pantalone, posto sam visok (183cm) a prilicno mrsav za sada nisam mogao da nadjem odgovarajuce pantalone. Skoro sam probao velicinu "M" koja mi u struku odgovara 100% ali su mi nogavice kratke, ako nadjem odgovarajucu duzinu imam problem sa strukom. Sta raditi ? Razmisljam da kupim samo protektore za kolena i dok ne nadjem odgovarajuce pantalone koristim njih preko farmerki, bolje ista nego nista. Sta mi vi predlazete, sta je najpametnije ? Ako su protektori za kolena pametno privremeno resenje, koje kupiti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan odredjeni proizvodjachi opreme imaju modele sa produzenim nogavicama i rukavima , prochachkaj malo po netu - naci cesh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Luisu upravo to, klasine velicine, za punije i nize, za visoke i mrsave, za decu itd... nadji tamo sta ti se svidja, i ispod svake stvari, tamo ispod velicina, imas mere, onako nacrtane makaze, tu klikni i u novom prozoru, pronadji to sto ti treba. Ako znas engleski snacices se, ne sumnjam, samo otvori prvo i pogledaj, pa ako ne nadjes, postavicu sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Proizvodjaca ima sigurno, ali kod nas je tesko naci takve pantalone posto nasi trgovci vecinom drze brojeve koji se traze (prodaju, idu). "Tamo daleko" ima sigurno i za mene pantalone, ali sta raditi dok ne stignem do njih ? Glupo je takve brojeve bez probanja narucivati preko ljudi koji donose robu. Planiram u naredna 2-3 meseca da skoknem do beca i posetim "louis", zato mi treba neko privremeno resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 26, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vecina hlaca ima "dotezace" u struku. Bolje uzmi komotnije pa dotegni u gladnim godinama, a popusti kad se udebljas. Ja trenutno imam 2 hlaca, kozne nema sanse da zakopcam, a textilne su na rubu (jer sam ih znajuci za jadac kupio sa velikom marzom). Pripazi i da ne budu bas prekomotne, jer protektori ne smiju previse da landaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Jun 26, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Proizvodjaca ima sigurno, ali kod nas je tesko naci takve pantalone posto nasi trgovci vecinom drze brojeve koji se traze (prodaju, idu). "Tamo daleko" ima sigurno i za mene pantalone, ali sta raditi dok ne stignem do njih ? Glupo je takve brojeve bez probanja narucivati preko ljudi koji donose robu. Planiram u naredna 2-3 meseca da skoknem do beca i posetim "louis", zato mi treba neko privremeno resenje. Savet ti ocigledno ne treba, posto si vec i sam dao predlog za optimalno resenje, a to je "tamo daleko". Ako imas para i ne mozes da cekas 2-3 meseca, a imas srece da kod nas nadjes nesto sto ti priblizno odgovara, poslusaj savet "Ghost Mile"-ta. Na kraju opet mozes da skoknes do "Wien"-a i resis problem. Ako si "knapp" sa lovom, privremeno resenje su ti protektori koje pominjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Vecina hlaca ima "dotezace" u struku. Bolje uzmi komotnije pa dotegni u gladnim godinama, a popusti kad se udebljas. Ja trenutno imam 2 hlaca, kozne nema sanse da zakopcam, a textilne su na rubu (jer sam ih znajuci za jadac kupio sa velikom marzom). Pripazi i da ne budu bas prekomotne, jer protektori ne smiju previse da landaraju. Bas tako sam i ja uradio jer sam visok 195 i bas sam imao najveci problem za pantalone,kupio sam bas te pantalone sa dotezacima u struku i prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...