Dača. 227 Napisano Jun 26, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Došao red i na moju hondicu da se prodaje. Treba uzeti nešto jače a nema se bas mnogo para i zato sam primoran da stavim motor na prodaju. Sredjivao sam ga prema mojim potrebama i slatko smo se družili prethodnih godinu dana. Uzeo sam ga od dečka iz Obrenovca leta 2011. i tada je imao 12hiljada na satu, sada ima 28hiljada. Motor je komplet legalan što se tiče papira. Registrovan je do 25.03.2013. godine. Cena registracije je smešna. Ukupno me izašlo 8000din i to tehnički pregled (1000din) i registracija i nova saobraćajna. Ima i polisu i zeleni karton. Stanje motora je vise nego dobro: - nove prednje i zadnje plocice - zadnja guma skoro kupljena, ko nova, prednja guma na 40% - akumulator kupljen 18.10.2011. u Guevari (imam racun i garanciju) - lanac i lancanici dobri - kocione tecnosti zamenjene - antifriz zamenjen - estecki odličan, po koja ogrebotinica i tačkica al ništa strašno - novi migavci (uzeti u Louisu) Uz motor ide: - 12V utičnica - nosač za stvari (moje izrade) - štender (moje izrade) - ulje (Castrol 1l i Bardahl 1l) Motor se vozio po Beogradu ali mu nisu strana ni putovanja na kojima je nabio bar pola od predjene kilometraže. Očuvan, mažen i pažen. Sa hondicom sam imao jedno super lako proklizavanje kada sam na semaforu proklizao sa 10km/h jer je put bio poledio. Šteta: desni retrovizor i prednji desni migavac. Nakon toga su kupljena sva četiri migavca i retrovizori. Honda CBR125r Godina proizvodnje 2005. Prva registracija 2008 (vozio ga klinac po kraju pa nije registrovao) BG 01-647 125 kubika 15 konja zapremina rezervoara 13l Idealan motor za po gradu, mali, za provlačenje kroz gužve, potrošnja mu je po gradu 3l a na otvorenom 2.5 pa i manje. Cena nije fiksna i moguće su male korekcije. Može i zamena za nešto na dva točka (enduro, naked, ili nešto starije pogodno za putovanje) CENA: 1300e Kontakt telefoni: 062/8642-782 011-3149-104 ili ovde na pp 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo, kakvi se sve chajnizi prodaju za slicne pare... kazi komsho kolika mu je putna brzina, kako se ponasa, ubrzava, koci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6359 Napisano Jun 26, 2012 Nemanja Stojanović, 1735 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Više puta sam se vozio sa Dačom na BJB turama. U tehniku se ne razumem preterano, niti sam zagledao motor, ali ko god je upoznao Daču zna u kojim uslovima je vožen motor i kako je održavan. Preporuke P.S. Sunce ti žarko, 16 hiljada na 125ici za godinu dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Preporucio sam drugu, nesto slicno je bio trazio.. Nego jedna stvar mi nije jasna. Sta mu dodje ova izolir traka na viziru?! Sto si mu lepio to?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Jun 26, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Motor u normalnim uslovima ide 120, kad zalegnes moze 140 nekako a drugar kaze da je isti takav vozio niz bubanj potok 150 ja sam ga 90% vozio 90km/h u 6oj na 7hiljada obrtaja.. tako mu najvise prija.. nemojte da vas varaju tanke gume, sto kaze skittles na bjb voznjama, mozete da pitate ljude kako se ponasa i kako ih bez problema pratim.. inace izolirka je nalepljena zbog estetike al i zbog toga sto je u povrsini od oko 1/3 vizir zamrljan malo posto sam ja bio pametan i skidao nalepnicu acetonom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off al ker ti je fenomenalan!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Jun 26, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off al ker ti je fenomenalan!!! heheheh nista hvala jao slatko me nasmeja sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Jun 29, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Jul 1, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru zamenjena sijalica u faru danas. Ajde cena je najniza od svih na oglasima a motor utegnut ceo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Jul 4, 2012 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Znajući Daču motor je održavan i utegnut. Svako ko je vozio sa njim znaće o čemu pričam. Preporuka za motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...