bmilojkovic 4 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 50 postova Lokacija: Ćuprija Motocikl: Suzuki DR650 SE & Sprint Pulser 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije dve... Dimenzije: 130/x/17 i (100)110/x/17 (visina nije bitna) Ako neko ima neki primerak koji još malo može da se vozi, neka pošalje ponudu na PM ili SMS na 060 4424 111. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Jun 25, 2012 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imam M. Anakee 130x90x17 i Pireli u istoj dimenziji sa po 2-3mm šare, pireli je kockasta (točkareno je sa njom) a anakee ima sa strane bar još 5-8mm ( nisam merio). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmilojkovic 4 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 50 postova Lokacija: Ćuprija Motocikl: Suzuki DR650 SE & Sprint Pulser 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali treba mi prava offroad guma, a Anakee to baš i nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Jun 26, 2012 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Oketttttt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Jul 15, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Moze li OVA guma da prodje zemljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali treba mi prava offroad guma, a Anakee to baš i nije... tebi onda treba kros guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...