Jump to content

Moto Zajednica

Navigacija PRESTIGIO GEOVISION 430

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Ne znam da li je ovo tema za ovde ili gde ali ako nije molim vas da je prebacite gde treba .

Imam jedan problem . Na gogle earth-u napravim rutu ili deonicu gde bi se vozio ( u pitanju je offroad pa nema mapa i slicnog ) , snimim je kao kml fajl , ubacim u telefon , otvorim aplikaciju moja pracenja , ucitam rutu koju sam napravio i mogu da je sledim . Znaci imam neku orjentaciju da ne pogresim neko skretanje u sumi i slicnom .

Baterija kada radi navigacija gps i ostalo drzi veoma malo pa bi to sve hteo da uradim tj. prebacim u navigaciju .

U pitanju je prestigio geovision 430 pa ako neko zna kako to da uradim bio bih veoma zahvalan .

Hvala unapred!!!!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Ekstra je ovo sto si mi poslao nema sta . Bas si se potrudio svaka cast .

Nego meni nije jasno kako da moja navigacija prestigio ucita fajl ili kako se to vec radi na navigaciji jer uopste nisam naso neku funkciju u meniju ili slicno . Povezem je i sa racunarom ali nista ne mogu da ubacim da se vidi . Kad gurnem sd karticu u navigaciju cak i slike ne moze i nece da procita . Mozda je nesto kod nje zeznuto .

I da najvise me interesuje koje fajlove cita da klm ili neke druge koje u onom tvom programo mogu da se konvertuju .

Ali prvo i najvaznije kako da ucitam u navigaciju rutu ili bilo sta?????

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja