draza 553 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ovo tema za ovde ili gde ali ako nije molim vas da je prebacite gde treba . Imam jedan problem . Na gogle earth-u napravim rutu ili deonicu gde bi se vozio ( u pitanju je offroad pa nema mapa i slicnog ) , snimim je kao kml fajl , ubacim u telefon , otvorim aplikaciju moja pracenja , ucitam rutu koju sam napravio i mogu da je sledim . Znaci imam neku orjentaciju da ne pogresim neko skretanje u sumi i slicnom . Baterija kada radi navigacija gps i ostalo drzi veoma malo pa bi to sve hteo da uradim tj. prebacim u navigaciju . U pitanju je prestigio geovision 430 pa ako neko zna kako to da uradim bio bih veoma zahvalan . Hvala unapred!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2041 Napisano Jun 25, 2012 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51791-gps-igo-uredjaji-i-mapsource/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra je ovo sto si mi poslao nema sta . Bas si se potrudio svaka cast . Nego meni nije jasno kako da moja navigacija prestigio ucita fajl ili kako se to vec radi na navigaciji jer uopste nisam naso neku funkciju u meniju ili slicno . Povezem je i sa racunarom ali nista ne mogu da ubacim da se vidi . Kad gurnem sd karticu u navigaciju cak i slike ne moze i nece da procita . Mozda je nesto kod nje zeznuto . I da najvise me interesuje koje fajlove cita da klm ili neke druge koje u onom tvom programo mogu da se konvertuju . Ali prvo i najvaznije kako da ucitam u navigaciju rutu ili bilo sta????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...