Milanezi 2629 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 1630 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko da je planirao sutra do Crne Gore,mogli bi da odvozimo neki deo puta zajedno,a mozda i ceo! Ja konkretno idem do Bara,krenuo bih najkasnije u 8 ujutru iz Lazarevca! Idem sa devojkom i planirao sam da idem Ibarskom pa kroz Moracu.Kasno sam postavio temu ali nisam znao do poslednjeg trenutka da cu ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, samo cepaj! Koliko ostaješ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2629 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 1630 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se najranije u sredu ,a najkasnije u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan javi mi se plaćam piće 068 59 59 54 sretno putuj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2629 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 1630 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan javi mi se plaćam piće 068 59 59 54 sretno putuj. Hocu,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...