peconi 536 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem pilotsku jaknu domaceg proizvodjaca Kodzic, koji pravi jakne za nase i pilote nekih okolnih zemalja. Jakna je potpuno nova i izradjena je od najkvalitetnije govedje koze, velicine xxl (ja imam 190cm i 90kg ali sve zavisi od osobe do osobe), braon boje sa dva krzna za kragnu (belo i braon) za hladnije vreme. Kada je kupljena pre pola godine, jakna je placena 300e i do sada nisam bio u prilici da je nosim tako da bih je najradije zamenio za koznu jaknu za motor sa protektorima, jer mi je ona daleko potrebnija. U obzir dolazi samo zamena za novu ili kao novu koznu jaknu za motor u velicini XL (54/56). Molim da mi ne nudite neke krseve stare po 10 godina, rokerke i slicne jakne i bilo kakve druge zamene. Ako kojim slucajem nekoga zanima da kupi neka me kontaktira preko PP pa cemo se dogovoriti oko cene. Evo slika jakne sa i bez kragne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lijepa jakna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 21, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ee jbg,bas sam prodao avion... 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ee jbg,bas sam prodao avion... hahahah,i ja neki helikopter imao,jes da je truo bio al je iso,ma letio!!!...izv. za off... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja, ali nemam koznu za motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Evo broja ,pa ako si zainteresovan kontaktiraj da se dogovorimo oko cene. Ja sam naveo zamenu jer mi je to najjednostavnija varijanta jer ce novac i ovako ici u fond za kupovinu jakne za motor. 064/2288414 ,Petar A ako ti je jednostavnije mozes i PP ovde da mi pustis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4927 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovakvu crnu, super je jakna, bas je kvalitetno uradjena i od dobre kože Moj brat je prošlog septembra oboren sa motora u Batajnici i nosio je ovakvu jaknu(njegova je bila braon) i izdržala je klizanje od nekih 30ak metara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za 200 evropskih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Izvrsena trampa sa kolegom sa foruma. Obe strane su zadovoljne. Moze lock! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...