goran glumac 178 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan око поноћи на Панчевачком мосту повређен је мотоциклиста, мушкарац стар 48 година, који је наводно алкохолисан пао са мотора. izvir pravda e ovako neznam sta je bilo ja sam se oko 12h kretao iz borce ka gradu. pocela je kolona negde kod semafora metro. i ja sam u kolima cekao do 1:15-1:20. kad su pustili saobracaj bilo je znakova udesa na pocetku mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4338 Napisano Jun 21, 2012 motoras, 2495 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ako je povredjen nije za crnu hroniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan citiram deo iz pravilnika oko postavljanja slika Kao sto opis foruma i kaze, cilj ovog foruma je da se izvestava i diskutuje o nesrecama koje su zadesile motoriste, o razlozima zasto se nesrece desavaju i greskama u saobracaju. voleo bi da cujem covek je dobro nema ni jednu ogrebotinu ali s` obzirom da je sat i petnest minuta bio blokiran most minimum neverujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Jun 23, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan "Blic" prenosi ....... Muškarac starosti oko 48 godina je pao sa motora oko ponoći na Pančevačkom mostu u pravcu ka centru Beograda. On je bio navodno alkoholisan i sa povredom glave, obe podlaktice i potkolenice prevezen je na VMA, rekla je Macura.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...