shorty 9 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan brawo wulfy takwi ljudi mogu pomoci na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko je vas videlo neku saobracajnu nesrecu u trenutku kada se desila? Video ja dve. Jednom je auto koji je bio ispred mene izgubio kontrolu i zakucao se u drvo pored puta. Ja stao sa motorom, pa video da vozac izlazi, cupa kosu, psuje... Zurio sam na posao, pa se nisam zadrzao. Prvi put je bilo u Backoj Topoli za vreme moto susreta 2006-te. Frontalan sudar dva automobila. Ja sam stao , parkirao motor i trcao do kola bez razmisljanja. Cupao vrata, vadio dete sa zadnjeg sedista, pa posle zenu sa prednjeg da smiri dete , vidim Quasaara kako pokusava da pomogne vozacu sa druge strane kola... U kolima sladoleda na sve strane ( verovatno je iz ruku zene i deteta...) razleteli stvari... Iz drugog automobila izlazi vozac, sav krvav, lice, kosulja. Dodje do zene, koja smiruje dete, promrmlja "izvinite" i onesvesti se. Secam se neceg da treba onesvescenog poloziti na bok da se ne ugusi, to i uradim. Ovo je sve trajalo mozda dva minuta. Okolo se polako stvarala guzva prolaznika, pesaka , bajkera, svi samo gledaju. Onda smo poceli da vicemo na babe, da ulaze odmah u kucu da zovu ambulantu, policiju, a ne da gledaju samo. Hitna je stvarno stigla u roku od 5 minuta, svaka im cast. Osim ovih udesa koje sam gledao u toku, video bezbroj gde sam prolazio par minuta posle sudara. Uvek stajem da pomognem, i posle samo razmisljam o ostalih 50 prolaznika koji nisu ni usporili da pitaju sta se desava. Nadam se da ce i meni neko da stane ako ( ne daj boze) dodje do toga... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...