petar883 0 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sve oko ovog motora........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan trosi 5,2l.jako lako se vozi.ne kvari se.dobar i za duzi put i za grad........sta te jos zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar883 0 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan trosi 5,2l.jako lako se vozi.ne kvari se.dobar i za duzi put i za grad........sta te jos zanima? zani ma me ima li farova i brzinomera da se nadje posto sam nasao jedan sa digitalnim km satom i farovi neki bzv....i na sta da obratim paznju kod kupovine ovog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan nema verzija sa digitalnim satom, pa s obzirom da napominjes i cudan far kladim se da je isti imao susret sa tvrdim predmetom tipa asfalt, drvo, dodaj sam ... uglavnom odlican motor, starije koncepcije, bez druzenja sa majstorima i dobavljacima polovnih i novih delova... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26217-zr-7zr-7s-1999-2004/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan trosi 5,2l.jako lako se vozi.ne kvari se.dobar i za duzi put i za grad........sta te jos zanima? zani ma me ima li farova i brzinomera da se nadje posto sam nasao jedan sa digitalnim km satom i farovi neki bzv....i na sta da obratim paznju kod kupovine ovog motora obrati paznju da te ne za>ebu...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...