Goblin 239 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad me zvao NOTORIUS, kaze da je kod JP pumpe na Trosarini oboren KTM BG10-886. Pricao je sa policajcima, ali oni ne znaju sta je sa vozacem. Da li neko od nas sa foruma zna nesto vise? P.S. Nadam se da kolega nije prosao gore od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Jun 13, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Јоš jedan lud dan počinje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Mozel jedan dan da omane bez neke ovakve vesti??? --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?x1yzae Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Jun 13, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sa drugog foruma To je moj drugar Vlada Markovic(nije na forumu). Pregledali su ga na VMA i pustili kuci. Dobio je udarac u koleno a ostalo ce videti kad se malo ohladi. Motor olupan neznam kolika je steta. Po njegovoj prici koju sam valjda dobro razumeo matorac mu je uleteo u jednosmernu. U svakom slucaju vozac automobila 100% kriv. Naravno napao je na drugara kako to vozi i sl gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam tuda oko 11.15h i video da se na šlep diže narandžasti KTM - leva strana(koju sam video) delovala mi je potpuno OK. Verovatno je pao na desnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan toga se i plasim da mi jednog dana ne pise "ovde lezi onaj sto je imao prednost ili nije skrivio saobracjni udes" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Na desnu stranu je pao motor.... koliko sam mogao da vidim nema nekih vecih ostecenja... mislim da je desni stitnik rucke samo polomljen... koliko sam uspeo da vidim Nadam se da je decko ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije teska povreda kolena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...