Jump to content

Moto Zajednica

Nudim saradnju uvoznicima motocikala!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Vecina vas zna da se bavim izradom oklopa, popravkom i farbanjem motora, popravkom hladnjaka za motore, varenjem aluminijumskih delova itd.

S'obzirom da mi stalno dolaze musterije zbog posla, dosta njih me pitaju jel prodajem i cele motore i sta imam u ponudi ili samo oklope.

Posto se ne bavim uvozom motora, dosao sam na ideju da ponudim saradnju uvoznicima koji su cesto na putu i koji misle da neke motore lakse mogu prodati preko mene.

U medjuvremenu dok su motori kod mene, ako imaju neke nedostatke mogu ih srediti.

Ako ima zainteresovanih mogu me kontaktirati putem telefona 065/8230-921 i putem maila nemanjabrkic@gmail.com pa se lako mozemo dogovoriti o svemu ostalom.

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Jel tema nije postavljena na dobrom mestu pa nije vidljiva, nemoguce da nema zainteresovanih?

Guest gordanmg

Tesko da ce ti neko ostavljati motore na prodaju, razumes otprilike.

to jedino neko od pojedinaca ko nema gde da drzi inace drugi ce ti ostaviti telefon pa kad neko trazi da mu prosledis broj.

Otprilike da razumem.

Ljudi se plase da se neko ne vozi njihovim motorima i da ih haba i upropascava umesto da ih odrzava i prodaje ali daleko bilo da bi ja uradio tako nesto... Kod mene je korektnost na prvom mestu.

A to sto ce meni neki uvoznik dostaviti ponudu motora na papiru i njegov broj telefona pa kad meni dodje musterija i trazi neki motor a taj uvoznik ga ima u ponudi, da ja mojoj musteriji prosledim broj telefona uvoznika i ujedno mu nabacim kupca za motor ne pada mi na pamet.

Ako je motor kod mene mogu da mu ponudim a ako nije, zasto bi se ja cimao da musteriji dajem broj i pricam mu neke price a nemam nista od toga kad ja uvoznika cak ni ne poznajem?

Nadam se da razumete.

Cast izuzecima uvoznicima koje poznajem kao sto ste vi i jos neki.

Vama cu uvek proslediti svoju musteriju jer se znamo licno, i znam da su vam svi motori odlicni a i maximalno ste korektni!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja