Jump to content

Moto Zajednica

Pre desetak minuta, Beograd, ugao Borske i Baštovanske

Recommended Posts

• VKV skupljač puževa, 219 postova
  • Motocikl: TRABAKULA

Javljaju taksisti da je oboren motociklista na uglu Baštovanske i Borske pre desetak minuta! Kažu da je u pitanju skuter koji je stajao na semaforu i na njega je najverovatnije naleteo ludak sa kolima! Kažu kolege da je skuter razvaljen u parčiće, ali ne znaju šta je sa vozačem! Ako nešto neko zna...

Nadam se da nije nešto ozbiljno!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

jutros oko pola devet na Brankovom mostu u pravcu ka NBG. motor, skuter, ne videh lepo, ali kao da je motor udario auto od od pozadi pa se još malo podvukao ispod, ili ga je ovaj sasekao...strašno. :ups:

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL 650

Naježio sam se.

Tuda prolazim skoro svaki dan kada idem na posao.

Taj semafor stoji tu već dve - tri godine i ljudi se nikako nisu navikli na njega. Stara navika da se uz Banjicu ide min.80 km/h je i dalje živa kod mnogih. Naravno, nakon duge krivine (gde je mnogima prosto milina da stisnu gas još jače) nalazi se semafor ...

Nadam se da je vozač skutera dobro.

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: MaxSym 400i

Nazalost sve je vise motora u saobracaju a sve vise budala za volanom.

Mene pre par sati kod topciderske zvezde umalo ne ubi lik koji je slepovao auto sa upaljena 4 migavca ili preciznije receno sa 3.

Cekam da se ukljucim iz Ljube Jovanovica u Bul. vojvode Putnika,propustam nekoliko vozila iz pravca BIp-a zatim vidim idu dvoja kola jedno drugom u dupetu,prvom upaljen desni migavac (da skrene tu gde sam ja),drugome isto vidim desne migavce,od kruznog toka mi je slobodno,izlecem na levo prema Bip-u racunajuci da ovi skrecu u Ljube Jovanovica i prolazim na manje od pola metra od ovih posto su strucnjaci nastavili pravo.Sirena,kocnice...ja stao i gledam dal da se vratim da mu polupam i ona 3 migavca sto rade.

Izgledalo je kao da skrecu desno a oni se slepuju sa neispravnim prednjim levim migavcem.

Dete mi je sislo sa motora minut pre toga...

Sreca pa nisu isli dovoljno brzo a ja sam brzo prosao(da mi je bilo dete na skuteru krenuo bih sporije i sigurno bi me udario).

Ne znam uopste koliko je pametno vise voziti motore,pazis,gledas sa sestoro ociju i opet ti se namesti neka situacija a daleko od toga da sam neiskusan,vozim skoro 30 godina.

Cuvajte se ljudi niko drugi nas nece sacuvati osim nas samih.

• Ne silazi, 6619 postova
  • Motocikl: đački pešački

Naježio sam se.

Tuda prolazim skoro svaki dan kada idem na posao.

Taj semafor stoji tu već dve - tri godine i ljudi se nikako nisu navikli na njega. Stara navika da se uz Banjicu ide min.80 km/h je i dalje živa kod mnogih. Naravno, nakon duge krivine (gde je mnogima prosto milina da stisnu gas još jače) nalazi se semafor ...

Nadam se da je vozač skutera dobro.

E, stoji tu mngo više a skretanje iz Borske nizbrdo ka tržnjaku je zabranjeno deset godina al stalno vozači krše.

Dalje, taj semafor traje relativno dugo, formira se kolona koja oće u Borsku i bolidi neće da čekaju već levom stranom, čak se popnu na levi trotoar, tako da je iz Borske uzbrdo, desno ka tržnjaku mnogo opasno pogotovu što stoji uslovna zelena strelica a ništa se ne vidi. Moguće je da je baš ovkva situacija učinila nesreću.

Generalno, što ne vidim-ne vidim, znači sve je moguće i skoro uvek se pripremam tako da mogu da se zaustavim ako se stvori budala, deviza, valjda oće.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja