b2man 236 Napisano Jun 12, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate gde u okruženju ili u Evropi može da se kupi Cycle Pump kompresor? Trenutno mi je komplikovano da ga naručujem iz USA. Uzgred, da li neko ima iskustva sa ovim artiklom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 12, 2012 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Slime auto komplet ne znajući da postoji manji, namenjen za bicikle. Kompresor sam po sebi je nešto veći od biciklističkog a boca sa zaptivajućom tečnošću je dosta veća. Kompresor duva i auto gumu koja je ležala pod opterećenjem na kolovoz, a moto gumu sam montirajući duvao nekoliko sati i spravica izdržala. Ovaj artikl nema štipaljke za aku za razliku od bike varijante, samo priključak za upaljač, al se to da dodati. Kupljen ovde, oko 25 €. I nijedan od ovih mini kompresora nije u stanju da nabaci bok tjubeles gume da sedne i zaptije tako da nije neophodno tražiti neki izbor. Bitno je samo da može da naduva pritisak od bar 2 bara i da se tako preveze do spasonosnog odredišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko adresu gde moze da se naruci kompresor tj set? --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?kgbewq Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 12, 2012 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Slima prodavao Tigar i neka tv prodavnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jun 12, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad nestrpljivo očekujem nečiji savet da uopšte ne treba da kupujem kompresor, nego da ga napravim u kućnoj radinosti. Zašto bacati novac? Ne raste na drvetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...