hellena 60 Napisano Jul 1, 2012 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga, ja tek sad vidim temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle. Zgazile 850 km za dva dana. I provele seeee... pisaćemo kad se odmorimo. Hvala Peđi što nas je sačekao u Sokocu, kod njega smo se odmorile kad je bila najgora vrućina juče, i pozdrav njegovoj ženi Magdaleni, i naravno, Luki 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jul 4, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac, prati detalje i informacije iz teme pa ih iznenadi u Sarajevu i ljepo provedi kroz Sarajevo, pokaži im šta bi trebale vidjeti, pocasti ih ruckom na Vrelu Bosne i za kraj dana pokloni im cvjet a onda poželi dobar provod i pusti ih da uživaju same sa svojim idejama. e da je meni Sarajevo blizu kao tebi. Mile, bravo! Slika i prilika kavaljerstva. Sledeće godine moj predlog: Žene idu u Hrvatsku, tačnije u Pulu. Ja sam zaduzen za Hercegovinu... Sad si našao da se izvlačiš cicijo, a truješ po temi. C...c..c..c..c...c... Pošalji te žene iz Bosne koje neće na provod u Beograd, pa da vidiš koliko ih se neće javiti. Samo što bi morale da investiraju u kacige, na stranu vaši BiH običaji da vozite gologlavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Odsad nam je moto: Slovenijo, hir aj kam! Tako dok ne odemo, a u taj put računamo i Istru i još ponešto. Tako da... pazi šta želiš, može ti se i ostvariti... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slike..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 4, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Odsad nam je moto: Slovenijo, hir aj kam! Tako dok ne odemo, a u taj put računamo i Istru i još ponešto. Tako da... pazi šta želiš, može ti se i ostvariti... Welcome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Slike..... Čeeekaj, Sandra će to da sastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Stigle. Zgazile 850 km za dva dana. I provele seeee... pisaćemo kad se odmorimo. Hvala Peđi što nas je sačekao u Sokocu, kod njega smo se odmorile kad je bila najgora vrućina juče, i pozdrav njegovoj ženi Magdaleni, i naravno, Luki isti vikend sam bio u Sarajevu....blago vama, vi ste uživale....a ja se prvo mučio sa opravkama motora (drugog naravno)..... pa onda uživancija po lokalima sa šišom i pravom kafom.... gde smo naleteli na "pravi muški WC.... a bio je i ženski deo WC-a..... nazad za Sloveniju smo u nedelju vozili 18 sati, pošto je Harli išao maksimalno 60km/h..... Ako nije tajna, gde ste nočile (odsele) u Sarajevu? Mi smo nočili u pansionu Fočin Han, bukvalno na 20 metara od Baščaršije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jul 6, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan JANEZI ne ofujte temu curama,sa svojim wc-ima,pokazite malo kulture a znam da je imate.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Jul 6, 2012 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Odsad nam je moto: Slovenijo, hir aj kam! Tako dok ne odemo, a u taj put računamo i Istru i još ponešto. Tako da... pazi šta želiš, može ti se i ostvariti... Dobrodošle ! Ako mogu bilo šta pomoči - evo mene . Uključujuči i Istru. Super bi bilo,da se malo provozamo zajedno. Sada idem na put (valjda nečete u julu ), ali od 5 augusta nadalje sam ovdje ili u Istri . Onda na početku septembra (ako budi sve po planu) opet odoh za par dana . M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigle. Zgazile 850 km za dva dana. I provele seeee... pisaćemo kad se odmorimo. Hvala Peđi što nas je sačekao u Sokocu, kod njega smo se odmorile kad je bila najgora vrućina juče, i pozdrav njegovoj ženi Magdaleni, i naravno, Luki Vazno je da ste se dobro provele,da je bilo sve kako treba! Ja neznam okaciti fotke sto smo klikali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo putopisa http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83191-zenski-vodic-za-upotrebu-motocikla-u-epizodi-sarajevo-za-dame/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...