ARES 1234 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan E talijo, sve te hoce u zivotu. Do pre 1h je izbacivao error 404. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 20, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan E talijo, sve te hoce u zivotu. Do pre 1h je izbacivao error 404. Kao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo a mozda i ne...... Mi imamo uplaceno,kao grupa,X sati,tj. ceo dan...da se napravi tako da svako udje i izadje na stazu kad mu se cefne,odmara i vozi koliko moze. Jedino sto moze da se javi kao problem je premasen broj optimum vozaca na stazi u odredjenom trenutku...a isto tako moze da bude i npr 5 vozaca u momentu!!?? Verovatno ovo resenje ima dosta propusta...ali ajde cisto da pomenem sta mi je na umu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17185 Napisano Jun 20, 2012 Integrisan, 8313 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćemo imati merenje vremena, najlakše je da se prva podela napravi odokativno a onda posle prve vožnje po vremenima. Ovo možda zvuči logično i jednostavno, ali je na žalost primer nemoguće organizacione misije . Zašto? Zato što niti možemo precizno premeriti vremena svakome u prvom stintu, niti je to relevantno (tempo vožnje se menja), niti možemo u sred termina vršiti podelu na grupe i menjati ih u letu (to traaaje, pa nalepnice itd.). Drugim rečima, kada samo malo razmisliš, videćeš i sam da je to nemoguć predlog. Moramo svi da razumemo da ovo nisu trke. U tom smislu treba poštovati i brže i sporije od sebe (dakle, nema preticanja u krivini pa još sa unutrašnje strane, a još manje zatvaranja putanje!). Podela na grupe ovako heterogenih vozača UVEK će biti nesavršena i to tako treba posmatrati. Vremenom, ako budemo redovno merili vremna itd, e tu se već otvaraju neke mogućnosti (ko je vozio amater karting ligu pre 10, 15 god. zna kako je to bilo). No, otom-potom, za sada je podela na grupe strogo u domenu utemeljene procene i zato prosto treba poštovati činjenicu da se vozači u okviru iste grupe razlikuju i za po 45 sek. po krugu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo uplatio ! pod rednim brojem 46 Tomislav! Urose - ftj, sada imas sa kim da se peglas po stazi, a ne da maltretiras starije ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Jun 20, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice jesu problem. Zato bi bolje bilo da se dele brojevi bez boje, izvezu se prve tri sesije po od-oka odabranim grupama a posle toga se po vremenima postavljenim na stazi podeli u grupe. Podele se dodatne nalepnice u boji za razlikovanje i to je to. Transmiteri i onako nose broj sa sobom a ime im se dodaje naknadno u računaru. Znači: Dođemo na NAVAK ujutru, malo ranije nego do sad. Prijavimo se po grupama i podelimo nalepnice (uz transmitere) s brojevima: Spori od 1 do 20. Sporiji od 21 do 40. Najsporiji od 41 do 60. Nakon što sve tri grupe odvezu po vožnju napravimo novi raspored i podelimo color coded nalepnice: Spori crvene, Sporiji plave, Najsopriji roze. I udri! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 20, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Srpska posla. Samo da se dele na ove i one. Ako neko smatra da je za crvenu grupu neka vozi u crvenoj. Nismo na trke pa da obaramo rekord staze. Vremenom će se iskristalisati grupe. Budimo strpljivi. Organizovaću vam jednom trku sa jačom kotizacijom pa da vidimo ko je stvarno naj dasa. Winner take All :moto3: :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Srpska posla. Samo da se dele na ove i one. Ako neko smatra da je za crvenu grupu neka vozi u crvenoj. Nismo na trke pa da obaramo rekord staze. Vremenom će se iskristalisati grupe. Budimo strpljivi. Organizovaću vam jednom trku sa jačom kotizacijom pa da vidimo ko je stvarno naj dasa. Winner take All :moto3: :moto3: jedva cekam te jace,a dobro bi bilo ,na kraju dana trka 15 najboljih na vremenima,nije bitno iz koje grupe dolaze,6 krugova,kao na grobniku,ustvari do 10 bi bilo ideallllno,takav hepening organizuje djuro moto sport,sta znam mozda je ova ideja ok ,mozda ne,jer na kraju svi ,tj.vecina ce ganjati neka vremena,njima zacrtana u glavi,i severijane dali ce biti ti transporderi ovaj put,za 500 din kao sto su nas pitali u onoj shubi,pa da po klasama imamo neke okvire u vremenima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Jun 20, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Srpska posla. Samo da se dele na ove i one. Ako neko smatra da je za crvenu grupu neka vozi u crvenoj. Nismo na trke pa da obaramo rekord staze. Vremenom će se iskristalisati grupe. Budimo strpljivi. Organizovaću vam jednom trku sa jačom kotizacijom pa da vidimo ko je stvarno naj dasa. Winner take All :moto3: :moto3: Ne radi se samo o tome koje dasa a ko nije. Pre svega je iskorišćenje staze bolje a i bezbednost je veča ako su ljudi sličnih mogućnosti u istoj grupi. Kada neko ko vozi 1.32 krene prvi na stazu a na začelju grupe je neko ko vozi 2.05 ovaj prvi ima samo par krugova dok ne stigne ovog poslednjeg. Svugde gde se voze TD-ovi se grupe formiraju prema vremenima ukoliko se uopšte formiraju. Negde se veruje na reč a negde se meri štopericom. Sad da se vratim na temu dasa i ne dasa. Meni je veoma bitno da znam svoja vremena i vremena ljudi s kojima se poredim da bih znao šta radim i da li mogu malo bolje da radim to što radim. Ako usput ispadnem faca u nekim krugovima - uopšte mi ne smeta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 20, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidim ja od početka ekipu koja bi da se oproba u realnoj borbi. Ne zameram. Čak i podržavam. Samo je pitanje da li bi organizator to uspeo da organizuje imajući u vidu silne žalbe i primedbe zašto ovo nije a zašto ovo jeste. Vremenom će sve srediti i biće, siguran sam u to, mnogo lepih druženja u okviru ove bjbikers grupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidim ja od početka ekipu koja bi da se oproba u realnoj borbi. Ne zameram. Čak i podržavam. Samo je pitanje da li bi organizator to uspeo da organizuje imajući u vidu silne žalbe i primedbe zašto ovo nije a zašto ovo jeste. Vremenom će sve srediti i biće, siguran sam u to, mnogo lepih druženja u okviru ove bjbikers grupe. ma voleo bi ja i neke brze goste,sto da ne ,meni su ustvari iskreno bitna vremena,da sam sto brzi,naravno u kontekstu voznje,a posle toga ,dobro druzenje,idemo na 1.30,znam da neko to ne voli ali ja to ekstra postujem,treba i uzivati,ali ja samo na ovaj nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jun 20, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imamo transpondere, uopšte nije problem da se posle prve ili druge vožnje pregrupišemo, pusti nalepnice i birokratiju, lako ćemo ih zalepiti i naknadno. Daleko je bezbednije i bolje tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Jun 20, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidim ja od početka ekipu koja bi da se oproba u realnoj borbi. Ne zameram. Čak i podržavam. Samo je pitanje da li bi organizator to uspeo da organizuje imajući u vidu silne žalbe i primedbe zašto ovo nije a zašto ovo jeste. Vremenom će sve srediti i biće, siguran sam u to, mnogo lepih druženja u okviru ove bjbikers grupe. ma voleo bi ja i neke brze goste,sto da ne ,meni su ustvari iskreno bitna vremena,da sam sto brzi,naravno u kontekstu voznje,a posle toga ,dobro druzenje,idemo na 1.30,znam da neko to ne voli ali ja to ekstra postujem,treba i uzivati,ali ja samo na ovaj nacin Takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 20, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Eto razloga više da napravimo taj Bjbikers Grand Prix dan. I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Jun 20, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma može na kraju TD-a, sprint trka 5 krugova. Startuje 10 sa najbržim krugovima u toku dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 20, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imajuci u vidu dosadasnje iskustvo, kao i generalni stav ekipe koja pise, ja bih da vozim ispod 2min, da se ne izlezavam u sljunku, i da zaduzim roze nalepnicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 20, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja montiram nove sportske gume, štelam ogibljenje, trčim i radim vežbe da bih skinuo kilažu. Držite se dobro crveni. Još samo 100 kila da skinem i razbiću vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja montiram nove sportske gume, štelam ogibljenje, trčim i radim vežbe da bih skinuo kilažu. Držite se dobro crveni. Još samo 100 kila da skinem i razbiću vas. Nemoj da skidas kile, samo ih izazovi u drugom sportu i ima odma da ih razbijes. Recimo MMA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 20, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja montiram nove sportske gume, štelam ogibljenje, trčim i radim vežbe da bih skinuo kilažu. Držite se dobro crveni. Još samo 100 kila da skinem i razbiću vas. Nemoj da skidas kile, samo ih izazovi u drugom sportu i ima odma da ih razbijes. Recimo MMA! Više sam za SUMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Jun 20, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Više sam za SUMO Najbrži sumo rvač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i SUMO, ali mislim da ni u MMA nemaju puno sansi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jun 20, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da mma ima mnogo veze sa veličinom i masom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da mma ima mnogo veze sa veličinom i masom OK! Ako ti tako kazes. IMAMO PRVOG IZAZIVACA ZA MUNGOSA! ps: a posle ces mi reci jel ima veze ili nema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari stoje, prva voznja na novom motoru ce mi biti bas na Navaku. Zato molim jednu plavu/rozu/kakva-god-da-je ta "manje brza" nalepnica, ne nameravam da forsiram nerazradjen motor i fabricke gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17185 Napisano Jun 21, 2012 Integrisan, 8313 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako imamo transpondere, uopšte nije problem da se posle prve ili druge vožnje pregrupišemo, pusti nalepnice i birokratiju, lako ćemo ih zalepiti i naknadno. Daleko je bezbednije i bolje tako. Ništa što neko drugi treba da uradi nije problem. Ima naš narod lepu poslovicu o koprivama i mlaćenju određenim tuđim organom po istima . Još jednom da ponovim: neće biti promene grupa u toku td, osim dobrovoljno, uz promenu nalepnica i dogovorom po dve osobe. Tj. na isti način kako je moglo i do sada. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...