sergio 2328 Napisano Jun 9, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan al' bi ja zabranio voznju ljudima starijim od npr 55-60 godina... Ma mnogo si ti pametan. Moj cale ima 61 godinu, vozi od 18te i za volanom je, blago receno, profesionalac i ima mnogo bolje reflekse od vecine mladjih vozaca (barem sto se voznje tice). Bezbroj puta se desilo da je spasio zivote motociklista njegovom brzom i pravilnom reakcijom u slucajevima kad 'iskusni' bajkeri ulecu u makazice i glume da su u moto GP-u. A bilo je i mnogo drugih situacija osim 'makazica', gde je on video motocikliste, a oni njega nisu... da nije pravilno reagovao u takvim situacijama, ti vozaci dvotockasa bi njemu morali da kazu 'izvini, nisam te vid'o'... Tako da slobodno mozes da batalis to pametovanje i kako bi ti zabranio ljudima starijim od 55 godina, jer je to cista glupost 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se cuo sa nasim Goblinom i mogu Vam reci da mi je pao kamen sa srca kada se nasmejao, sto rece Alien duh je itekako zdrav, tako da sam mu obecao banane A za Ruzu prosto svaka rec je suvisna . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 9, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan al' bi ja zabranio voznju ljudima starijim od npr 55-60 godina... Ma mnogo si ti pametan. Moj cale ima 61 godinu, vozi od 18te i za volanom je, blago receno, profesionalac i ima mnogo bolje reflekse od vecine mladjih vozaca (barem sto se voznje tice). Bezbroj puta se desilo da je spasio zivote motociklista njegovom brzom i pravilnom reakcijom u slucajevima kad 'iskusni' bajkeri ulecu u makazice i glume da su u moto GP-u. A bilo je i mnogo drugih situacija osim 'makazica', gde je on video motocikliste, a oni njega nisu... da nije pravilno reagovao u takvim situacijama, ti vozaci dvotockasa bi njemu morali da kazu 'izvini, nisam te vid'o'... Tako da slobodno mozes da batalis to pametovanje i kako bi ti zabranio ljudima starijim od 55 godina, jer je to cista glupost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jun 9, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan hehe zanimljivo...uostalom,svako ima svoje misljenje,a to je moje misljenje skrojeno iz iskustva koje sam imao sa osobama tog starosnog doba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 9, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Batalite se te price o godinama, za to sluzi ljekarski pregled. To sto je ljekarski takav kakav je, je i razlog zasto nam sljepi i gluvi kruze okolo, svaki za sopstvenim volanom. A u 90% "nisam te vidio" nesreca razlog nije bio los vid... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga Brz oporavak, bratić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 10, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Gobline zelim ti da sto pre sednes na motor, ostali svaka vam cast na podrsci a Ruzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2764 Napisano Jun 10, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2712 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak želim kolezi na 2 točka Iskreno ja sam konfliktnih situacija imao više sa napaljem klincima nego sa starijim vozačima,a izgovor NISAM TE VIDEO po meni nema veze sa godinama vozača već kako je ko u tom momentu skoncentrisan na vožnju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 10, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak želim a ovakve situacije su razlog zašto nekada "ničim izazavano" sviram ludim džajavcima na kola koje stoje... kao sto svaka puška jednom okine prazna tako i više puta auto koji stoji nasrne na bajkera... bitno da je dobro prošlo kako je moglo... verovatno su ti stavili 8cu, kad budeš mogao, maži mesto preloma GAVEZ-om za brže zarastanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Jun 10, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Gobline zelim brz oporavak, i povratak u sedlo... Suzana ce se lako srediti.... Evo i jednog hita za sve Gobline 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Gobline zelim ti brz oporavak :zdravo: a steta na motoru ce se vec nekako sredti. bitno je zaista da ne klones duhom a i sad imas jedno iskustvo vise ruzo :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 10, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Prika samo da si ti dobro! ajde zarastaj pa u sedlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jun 10, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada odmaraj i zarastaj ruku pa posle fizikalna terapija: Kad se to završi onda polako razišljaj o motoru tj zapisniku, naplati štete i ostalo. Ali o tome ćemo uživo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jun 10, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan primetih slucajno koji ti je to post po redu Ruza-Bandit ,kad si prenela informaciju sta se desilo!sta reci...,brz oporavak povredjenom! 666 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7mHe6FMs46o 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 10, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Goblinu želim brz oporavak!!!! ....a za Ružu ovaj smajli je kao stvoren! Žena - zmaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 10, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prošao, drago mi je da si imao svu opremu...brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se...Proci ce,bitno je da si medju zivima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13590 Napisano Jun 10, 2012 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak brate po 500ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jun 11, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aman bre ljudi! Nisam ja ništa uradila. Notorious je bio glavni i odgovorni. Nego kako ubacismo GS-a u kombi - kao od šale. Sad mi je jasno kako kradu motore. Ni minut ne treba da ga smuljaju u kombi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je izgleda moj bivsi GS, prvi motor koliko sam paznje i ljubavi ulozio u njega, nalickao sam ga do perfekcije, osecam prazninu posle ovih slika a i drago mi je da je decko prosao sa laksim povredama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti zelim!!! Ulica gde je Goblin oboren je samo za izbegavanje! Cesto sam vozio tuda i tada je bilo kriticno, ali sad od kada rade naselje 4. juli to je apsolutna katastrofa. Izbegavanje kratera na sve strane, 3-4 bocne ulice, autobusi i kamioni i benzinska stanica na sred nizbrdice. Sad lagano pored crvenog solitera u Jerkovicu i ne razmisljam puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma ulica je horor film. Generalno neravan asfalt, gdje nije neravan asfalt tu su rupe, blato, gdje nema blata tu je prašina ili šljunak, iz poprečnih ulica izleću jer je uvjek gužva pa nemogu nikako drugačije, ako kojim slučajem nije gužva svi voze ko debili jer jure semafor, pa kad se upali crveno na 50m a oni koji su se zaletili niz blatnjavu nizbrdicu koče kroz cjelu raskrsnicu, pa kad vide da su prošli onda stanu i samosažaljevaju se umjesto da produže kad su već napravili sranje. Da li je u pitanju nekakvo isparenje iz okolnih fabrika neznam, al generalno u toj ulici se ljudi opraštaju od pameti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...