Jump to content

Moto Zajednica

Bogatic - dve osobe poginule (08. 06. 2012)

Recommended Posts

• Strucnjak, 1646 postova
  • Motocikl: CRF300L

Zna li ko sta o ovome:

Dve osobe izgubile su život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12.40 sati u Ulici sveto polje u Bogatiću, saopštila je šabačka policija.

U sudaru teretnog motornog vozila "tam", leskovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao G. S, i motocikla "honda", život su izgubili vozač motocikla Đ. S. (22) i putnik na motociklu G. M. (22).

Uviđaj saobraćajne nesreće obavio je istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika sabraćajne policije.

Vozaču teretnog vozila određena je mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Šapcu. Kako se dodaje u saopštenju, saobraćaj na tom delu puta bio je u prekidu dva sata.

Izvor: Blic.rs

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Moj komša aca_kovic je (valjda) iza njih ili već tu negde kad su udarili u Tamića. Nije baš imao snage da mi detaljiše, ali kako reče momak je potegao i Tamić ih isekao. E sad, kad dođe preneću detalje. U svakom slučaju, kaže da mu se povraćalo od prizora.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Nije mnogo, ali evo... Komša nije video sam sudar, ali je situacija ovakva. Momci su išli iz pravca Mitrovice ka prvom semaforu iz tog smera, a Tamić u susret. Klasična priča, presecanje linije kretanja da bi se skrenulo na levu stranu. U ovom slučaju ćuprija ispred dvorišta a preko kanala, kakvi su u svim mačvanskim selima uz put. Izgleda da su zakačili njegovo zadnje desno ćoše jer je komša video tragove na arnjevima Tamića. E sad, da li su išli brzo ili ne - čuće se. Eto... Laka im zemlja. :'(

• Cool tip, 3085 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady

Ovde stvarno treba nesto da se preduzme...ne znam sta ali ovo je strasno...Neka im je laka crna zemlja,pusti roditelji...Dajte da preko moto klubova organizujemo seminare,nesto,ostacemo bez mladezi...

• Podržavam 7

• suzuki rider, 365 postova

Saucesce takodje...

Nazalost ovde je brzina kriva za sve, koja je premasena cetvorostruko od ogranicenja, u kombinaciji sa voznjom bez opreme...

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Moje saucesce.

Nije mesto ,ali moram da prokomentarisem.

Ove stranice se pune zato sto se zakoni ne primenjuju.

Svi smo se nesto utronjali a onda dobrano opustili i kocimo samo ispred kamera.

I dalje se koriste mobilni u voznji,ne postuju se propisi,policija izlazi na teren samo kad treba para i to su kazne uglavnom,pojas,farovi...i dalje se voze neregistrovani motori,bez kaciga,bez dozvola....i sta onda da ocekujemo?

Tuga...

• Podržavam 3

• Drug član, 1111 postova
  • Motocikl: Lep

To dal je registrovan ili neregistrovan motor je realno najmanje strasno, jer vozac moze biti pazljiv i iskusan i na neregistrovanom motoru, jos ce verovatno ici nekim sporednim putevima, nece divljati kroz grad, a s' obzirom koliko su zakucali registracije, nije ni cudo sto ima neregistrovanih... e ono "bez dozvole" to je problem...

Kao i ostali vozaci, koji ne gledaju, nego nas presecaju itd... (oni su ustvari i najveci problem), meni je pretprosle godine sleper tako presekao put i bog me ja spasao, a nisam uopste jurio, nego idiot jednostavno nije gledao.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja