Jump to content

Moto Zajednica

refistracija bez papira!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Naime imam veliki problem!!! Pre cetiri god sam uzeo nov motor u pitanju je tomosom apn 6 nije ni bitno... u agenciji su me zavrnuli za papire ostavio sam im papira da urade stvar a kada sam dosao sl dan ili par dana posle vise se i ne secam poceli su da me ubedjujud a ja papire nisam ni doneo... uglavnom nisam hteo da se tuzim jer bi za te pare mogao da uzmem jos jedan motor u medjuvremenu agencija se zatvorila i tako sad 4 god imam motor nemam tablicu. Pokusao sam da ga prodam naravno niko nece bez papira pa me zanima da li ima neko ideju sta bih mogao da uradim da ga regisrujem nekako... od njega imam uputstvo u kom postoji ime firme de je uzet datum i moje ime kao i pecat te firme pa da li mogu nesto sa tom knjizicom da uradim??? govorili su mi da odem u tu firmu da uzmem kopiju racuna al prosto me je sramota da odem tamo... Hvala unapred!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Kad je sramota onda cuti i uzivaj

Pa taman tako, poslje 4 godine te jedino i može bit sramota, al je to jedini legalan načina na koji bi mogao da ga registruješ.

Druga ti je mogućnost da uzmeš ram sa papirima i zamjeniš pločice sa brojevima rama, pošto su na zakivke nije neki problem

• U prolazu, 2 postova

Hahahaha jest malo glupavo al morate priznati da je specificna situacija kad odem tamo ima da se krste... Nista mi ne preostaje oticu tamo pa ako imaju imaju... Hvala u svakom slucaju!!!

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5)

Kad je sramota onda cuti i uzivaj

Pa taman tako, poslje 4 godine te jedino i može bit sramota, al je to jedini legalan načina na koji bi mogao da ga registruješ.

Druga ti je mogućnost da uzmeš ram sa papirima i zamjeniš pločice sa brojevima rama, pošto su na zakivke nije neki problem

I tako popijes krivicnu prijavu ako te provale.

Idi u tu firmu i uzmi racun, mislim da takvu dokumentaciju cuvaju 5 godina. A ovima iz agencije treba jaja zavrnuti...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja