DUKI 215 Napisano Jun 15, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Novica moj kolega,juce ga videh u Despotovcu.A za sumu sta reci,uzeli nam najbolje sume koje smo negovali godinama i sada ih seku muski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 15, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna juce sa Beljanice,bas nisam znao gde da je okacim,svaka cast Lalajko,jel vas nisu jurili pastirski kucici na putu za vrh Beljanice,ja sam juce ima bliski susret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 15, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Prelepa priroda. Odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 15, 2012 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lale! Bas mi zao sto nisam mogao da vam se pridruzim ovoga puta. Provozao sam kucaj sa zenom par dana posle vas. 2 bocna kofera, topcase i tank torba dosta otezavaju voznju, ali ipak nisu mogli da pokvare zadovoljstvo koje ova divljina pruza. Nismo lutali nepoznatim putevima, ipak smo se vozili sami, a ne treba podceniti divljinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,bravoo...stvarno prelepooo...) Inace Beljanica-Zagubica (Homolje) to je moj kraj,ako budete opet kojim slucajem isli javite pa da ,,skoknem,, do Beljanice da se upoznamo Kol'ko sam video iz ovoga do Zagubice niste dolazili??? Jos jednom svaka cast,preleppoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1212 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Cak je i grmljavina haubica sa Pasuljanskih livada utihnula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo...Eto to je prednost enduro motora... asfalt, ali i lepa i zanimljiva priroda, ovaj put i divljina... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Decembar 2, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi izgledao skijaški centar pored Žagubice? - Boom93 BOOM93.RS Opština Žagubica usvojila je plan detaljne regulacije – prva faza skijališta „Beljanica“. Kažu lokalci da je taj put od žagubičkog groblja do Beljanice u papirima dva puta asfaltiran. Da čovek ne poveruje koliki su to lopovi i mufljuzi. Deluje mi vrlo neverovatno da će na tu, ipak nisku, planinu biti istovarene ogromne pare za skijalište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...