TomoB 1618 Napisano Octobar 28, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Naše oko je primetilo pun kamion belo-plavih motocikla za naše policajce. Več se neko vreme provereno šapta o tome, da če slovenački policajci pored bavaraca voziti i ostale motocikle. I sama vest o tome, da se konkretno radi o modelu Honda Deauville, nije nova, jer se je više njih več pojavilo kod zastupnika AS Domžale. Pre dva dana, smo sasvim slučajno primetili kamion krcat sa motociklima. Da pravilno zaključujete, radi se o policijskim izdanjima Honda Deauville. Posle nekih nagadjanja, če po slovenačkim putevima voziti njih čak preko 30 i videčemo jih još pre nove godine. Ipak, zanima nas, šta če da bude sledeči korak. Dali če u Sloveniju, u policijskim bojama stiči možda i Pan European? Čuje se, da če biti koriščeni samo za protokolarne svrhe. Dali se očekuje i koja nova CBR 1000RR za hvatanje junaka na autoputevima? Hmm.. Da ne idemo predaleko, sačekajmo na dodatne informacije i pustimo se iznenaditi. Prevedeno sa Motosvet-a by Tomo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Octobar 28, 2007 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Sa BMW na Honde? Hmmmmm Da nije pao standard ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Slovence sam oduvek smatrao naprednijima u odnosu na članice bivše juge,što se i dokazalo kao tačno,oni su prvi uvideli kolika su g**** bavarski proizvodi i prešli na pravu firmu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Hrvatska odavno koristi Hondu Deauville, dakle stari model 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Octobar 29, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Slovence sam oduvek smatrao naprednijima u odnosu na članice bivše juge,što se i dokazalo kao tačno,oni su prvi uvideli kolika su g**** bavarski proizvodi i prešli na pravu firmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 29, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Sa BMW na Honde? Hmmmmm Da nije pao standard ? Verovatno si u pravu, jer za jednog beemveja dobiješ skoro dve honde, a da ne pričam o ceni održavanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 29, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zdravorazumski motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 30, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih uveo harley, ako mogu ameri mozemo i mi! (ex yu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatskoj imaju onu 1000rr kao presretaca,imala sam i foto,ali ne mogu da nadjem,takodje i svih automobila-presretaca u Hrvatskoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 30, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatskoj imaju onu 1000rr kao presretaca,imala sam i foto,ali ne mogu da nadjem,takodje i svih automobila-presretaca u Hrvatskoj! vise nemaju,sve su porazbijali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatskoj imaju onu 1000rr kao presretaca,imala sam i foto,ali ne mogu da nadjem,takodje i svih automobila-presretaca u Hrvatskoj! I te su im sve Honde polupane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 30, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ... kad smo več kod toga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ... kad smo več kod toga.... Nema sta papci i to vrhunski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jako je rizično - gotovo ubistveno i samoubistveno jurcati nekoga motorom po saobraćaju. Te zujke u muriji su samo radi psihološkog efekta, i eventualno da pojurenekog sa piaggiom bez kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jako je rizično - gotovo ubistveno i samoubistveno jurcati nekoga motorom po saobraćaju. Te zujke u muriji su samo radi psihološkog efekta, i eventualno da pojurenekog sa piaggiom bez kacige Ma sta oni koji moj da jure, nego lece komlekse.Eno im kriminalci pa nek se jure sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jako je rizično - gotovo ubistveno i samoubistveno jurcati nekoga motorom po saobraćaju. Te zujke u muriji su samo radi psihološkog efekta, i eventualno da pojurenekog sa piaggiom bez kacige Ma sta oni koji moj da jure, nego lece komlekse.Eno im kriminalci pa nek se jure sa njima A neeee,kriminalci se setaju gradom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 31, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jako je rizično - gotovo ubistveno i samoubistveno jurcati nekoga motorom po saobraćaju. Te zujke u muriji su samo radi psihološkog efekta, i eventualno da pojurenekog sa piaggiom bez kacige Ma sta oni koji moj da jure, nego lece komlekse.Eno im kriminalci pa nek se jure sa njima [/quote Tako te volim pobratime] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jako je rizično - gotovo ubistveno i samoubistveno jurcati nekoga motorom po saobraćaju. Te zujke u muriji su samo radi psihološkog efekta, i eventualno da pojurenekog sa piaggiom bez kacige Ma sta oni koji moj da jure, nego lece komlekse.Eno im kriminalci pa nek se jure sa njima [/quote Tako te volim pobratime] Jace je od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima kog ce da stignu sa tom hondom deauville bolje da su im kupili neki skuter da rolaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 1, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima kog ce da stignu sa tom hondom deauville bolje da su im kupili neki skuter da rolaju. Stići će svaki automobil i scooter u gradskoj gužavi... Ma sta oni koji moj da jure, nego lece komlekse.Eno im kriminalci pa nek se jure sa njima Kriminalci ne beže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan O.K. za grad i u gradskoj guzvi ali za autoput treba malo ozbiljnija masina da ne bi ispadali smesni ako im naudje neki porse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan sta ste zapeli samo na jurnjavu? zna se za sta su motori u policiji. kada ima neki zastoj a sa putnickim vozilom ne mozes da pridjes, pa kada neki nadrndani kamiondzija vuce kolonu za sobom i nece sam da se iskljuci da bez velikih problema dodjes do njega, i jos mnogo korisnijih poslova od jurnjave. dokle mozes da bezis na auto putu? do rampe. sta ce da bezi onaj sa vozilom na otvorenom putu? jurca i na kraju mu se uguzi neka slepercina. bezanija moze samo u naselju.ali otom potom. znaci mnogo korisnijih poslova od jurnjave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...