Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 4, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj omiljeni telefon iPhone 3GS. Radi na svim mrezama a uz njega dajem svu mogucu IT (Aj Ti, ja ne umem) podrsku.. posto sam ga uzeo "klot", tako ga i prodajem... Nesto me zasuli razni telefoni "na probu" i on stoji "da se ne grebe"... sve sto treba da radi, radi... Detalje, slike i dogovor o ceni na PP.... da se ne lazemo, ima takvih po oglasima za manje od 250e i to sa punjacem i slusalicam (sto ja nemam, ali imam usb kabl i to kineski)... naci cemo se, ali ne u zamenama ... mozda za 4s uz moju doplatu od 100e na 5 meseci... a toga nema PS. ovi sto bi za 100 nek potraze neku nokiu ili sagem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1032 Napisano Jun 5, 2012 Ol' dirty bastard, 643 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ...PS. ovi sto bi za 100 nek potraze neku nokiu ili sagem... Lele lele ludilo je taj Ajfon... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe... jok, nego je nokija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 5, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Sagem - Snecma - Safram je sinonim za vrhunsku francusku tehnologiju, 10x bolji od kineskih ajpona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 5, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan dzabe ti to dajes 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini kol'ko kontam nokija nevalja, a? Si Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 5, 2012 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek je najbolje ono sto imas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Gde ne valja Nokia.. odlicna je... pa bre ona povezuje ljude... mislim, da se druze! A Sagem... sigurno je 100x bolji od kineskih ajpona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aj, posto si ti nama ocitao lekciju, napisi lepo cenu telefona. Pa da ti onda lepo napisu ljudi dal je kul ili nekul Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kakva lekcija, nisam valjda nekome nesto ocitavao... meni je kul.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan E vidis, ja bih ovakve oglase brisao. Osnovna stvar je staviti cenu, pa onda ljudi vide da li im odgovara ili ne. A ne ovo, ispricao si svasta nesto, a ustvari nista nisi rekao 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam "ispricao" da se za cenu dogovaramo na PP Kanarinac, nema tu ljutnje ni brisanja... odgovaram na offovanje oglasa, a i tebi se to donekle tolerise... ... za tebe 250E... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 6, 2012 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan a za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 6, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @dzolaja Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ništa specijalno....za 250 eura je džabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Biju ko nece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jun 6, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Džabana! Moj 3gs vredi 350€! etovamgana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 7, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ma, stavio bi ja i 350e cenu, nego se mislim, kakvi ce se tek tad ludaci javljati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 8, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.... moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...