Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E pa, ovako je sve pocelo... Sunjao malo po netu , kuda bi se moglo za vikend, kad zamisli bas na jednoj takvoj stranici kudazavikend.com naletim na vodopade Veliki Buk! Vidim u blizini, Man. Manasija i Resavska Pecina i eto... Ekskurzija Plan je bio da spomenutu destinaciju napadnem sa svih strana pa tako u odlasku prodjem putem Obr-Lazarevac-Arandjelovac-Topola-Svilajnac-Despotovac, a povratak Niskim auto-putem sve do Beograda. Do Topole za mene vec vise puta obradjena tema, tu i prva pauza posle nekih 80km... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E sad, u jednom trenutku sam prema Svilajncu nesto strasno pogresio! Mozda je trebalo da skrenem levo kod Albukerkija, ali ipak masina je stavljena na test, malo off-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Dalje putem prema Svilajncu i Despotovcu, doduse malo boljim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Man. Manasija, reci suvisne... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna destinacija, ali ranije je u Lisinama bilo mnogo bolje, nije bilo restorana, toliko vikendica i toliko ljudi, ekstra priroda. Vodu smo pili iz reke a sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Krecem dalje, prema selu Lisine. I opet, hvala bogu poslednji put pravim pogresno skretanje Dolazim u jedno zanimljivo naselje Mini Pariz, i tako trazeci putokaz za Ajfelov toranj , naidjem na dvojicu kolega, vidim da je jedan od njih koji prvi ide prema meni, cak i kroz kacigu nasmejan, zagledam se malo u motor i ... Eureka, ladno Lalajko! Javljaju se obojica, ja otpozdravljam i nastavljam dalje... I ovom prilikom ih pozdravljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Stiem u Lisine, nisam neki ljubitelj ribe, ali kazu svi ovde se mora probati! Pa kud svi tu i mali mujo Nisam pogresio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Man. Manasija, reci suvisne... Vuleta Manastir Manasija je i moja zeljena destinacija... Tamo nisam pohodio jos od osnovne skole, a to je bilo jos u doba SFRJ, tako da mi je ovaj sazeti putopis bas dobrodosao. Svaka cast i veliki pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna destinacija, ali ranije je u Lisinama bilo mnogo bolje, nije bilo restorana, toliko vikendica i toliko ljudi, ekstra priroda. Vodu smo pili iz reke a sada su sproveli kanalizaciju iz vikendica Sve si upravu! Prelepa priroda, krcato ljudi i turista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Man. Manasija, reci suvisne... Vuleta Manastir Manasija je i moja zeljena destinacija... Tamo nisam pohodio jos od osnovne skole, a to je bilo jos u doba SFRJ, tako da mi je ovaj sazeti putopis bas dobrodosao. Svaka cast i veliki pozdrav... Thanks man Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I slag na tortu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Povratak preko niskog auto-puta, ne bi ni kacio ove fotke... Ali zadnje dve, po sistemu "pola pije, pola sarcu daje", mi nekako izgledaju najbolje za zakljucak mog sastava 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Jun 4, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlične fotografije, dobra vožnja, lijepa priroda... Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Vule, odlican dnevni izlet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 4, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Vuleta,pola pije pola Sarcu daje ali ovaj tvoj Sarac cini mi se nece vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jun 4, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Uvek lepa destinacija za vožnju,odlično. Mi smo tuda prošli pre dve nedelje s tim što smo obišli i Resavsku pećinu. Za putanju nazad smo odabrali put preko Krepoljina-solidan put. :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Vuleta,pola pije pola Sarcu daje ali ovaj tvoj Sarac cini mi se nece vodu Ako cene goriva odu jos malo gore, morace da se navikava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 5, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, zanimljiv izlet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Sopska za dorucak i riba na rostilju za rucak Ja zdravije i manje obilno od toga neumem Ali cak i sa 100 i kusur, opet imam manji stomak od tebe, trudnice Planiram u Lisine jedan vikend na kampovanje, pa je Resavska pecina ostala kao high light za tu akciju!!! A ti, kao i na ovu, i na svaku sledecu ekskurziju ces biti pozvan, pa ti se mozda karte sklope nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, u jednom trenutku sam prema Svilajncu nesto strasno pogresio! Mozda je trebalo da skrenem levo kod Albukerkija, ali ipak masina je stavljena na test, malo off-a ...a gde je ovo?? Pre ili posle Svilajnca (ka Despotovcu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre Svilajnca... I nisam bio jedini, obisao sam za tih desetak km takvog puta, par automobila, ljudi u cudu... Vidim sitna deca, pune torbe krenulo se negde na izlet ili odmor, a zalutali kao i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se kanim da napisem ovaj putopis već mesec dana. Bejah na istim lokacijama, i planiram opet da ih obidjem +Ravanicu koju nisam stigao zbog vremena kao i Ziču koja j tu blizu. Odlično destinacije koje nisu daleko od našsih gradova a imaju dugu istoriju. Super fotke, samo šteta što nisi bio na zidinama Manasije. To bi ti upotpunilo dogadjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se kanim da napisem ovaj putopis već mesec dana. Bejah na istim lokacijama, i planiram opet da ih obidjem +Ravanicu koju nisam stigao zbog vremena kao i Ziču koja j tu blizu. Odlično destinacije koje nisu daleko od našsih gradova a imaju dugu istoriju. Super fotke, samo šteta što nisi bio na zidinama Manasije. To bi ti upotpunilo dogadjaj. Ako mislis na manastir Zicu to ti jr kod Kraljeva (7 km)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se kanim da napisem ovaj putopis već mesec dana. Bejah na istim lokacijama, i planiram opet da ih obidjem +Ravanicu koju nisam stigao zbog vremena kao i Ziču koja j tu blizu. Odlično destinacije koje nisu daleko od našsih gradova a imaju dugu istoriju. Super fotke, samo šteta što nisi bio na zidinama Manasije. To bi ti upotpunilo dogadjaj. Ako mislis na manastir Zicu to ti jr kod Kraljeva (7 km)... mislim, ali sam se ja nesto preracunao. ucinilo mi se da je blize. mada, sta je to 80-90km voznje do takvog mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...