Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo decko u Bijeloj okolina Herceg Novog

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 161 postova

Sinoc izmedju 18 i 19 h poginuo je Dimitrije Kovačević  (21) iz Zelenike. Preminuo na licu mjesta. Rekose mi drugovi da je jako brzo vozio po kisi i da se zakucao u auto koje je i izazvalo tu tesku saobracajnu nesrecu!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Motociklom u "pežo"

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova na magistralnom putu Herceg Novi - Kotor, u mjestu Bijela, smrtno je stradao Dimitrije Kovačević (21), iz Herceg Novog. Kovačević se kretao na motociklu iz pravca Baošića prema Kamenarima i na skretnici kod Panorame sudario se sa "pežoom 205" kojim je upravljao Anto Marić (75), iz Đenovića. U direktnom sudaru Kovačević je zadobio teže tjelesne povrede od kojih je na putu do bolnice preminuo.

Istražni sudija Zorica Dabetić treba da utvrdi uzroke i razloge ove nesreće a zbog ovog udesa saobraćaj je na relaciji Kamenari-Herceg Novi bio u prekidu više od sat vremena.

izvor: http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika=Hronika&datum=2007-10-28&clanak=122655

• Drug član, 1372 postova

R.I.P. Sta da kazem, neka mu je laka zemlja. Igrom slucaja moj najbolji drug zivi 50-ak metara od raskrsnice koju oni zovu panorama, pita cu ga sta se desilo, i on takodje vozi motor.

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: DRZ400SM

Dimac ajde vidi samo koji je motor vozio decko,letos sam se vozao sa nekim momcima iz Baosica i Zelenike,super ekipa.

Saucesce familiji i prijateljima u svakom slucaju.

• Drug član, 1372 postova

Sad sam zvao druga. Decko je vozio Piaggio Beverli 500. Ovaj decko je vozio magistralom a covek mu izleteo sa Peugeotom iz sporedne ulice, rece mi drug da je ovog pezoa okrenuo za 90stepeni od udara.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja