Hellboy 2 Napisano Octobar 27, 2007 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko nesto zna a ovome sto se danas i kako dogodilo u bijeloj neka napise!!! ??? Neka mu je laka crna zemlja!!! DVA TOCKA, JEDAN ZIVOT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naivno pomislio da je gotovo crnom hronikom barem za ovu godimu. Nek mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Bijele u crnu hroniku...pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Octobar 28, 2007 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc izmedju 18 i 19 h poginuo je Dimitrije Kovačević (21) iz Zelenike. Preminuo na licu mjesta. Rekose mi drugovi da je jako brzo vozio po kisi i da se zakucao u auto koje je i izazvalo tu tesku saobracajnu nesrecu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 28, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naivno pomislio da je gotovo crnom hronikom barem za ovu godimu. Nek mu je laka crna zemlja U CG je sezona josh u toku, ipak je to jug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 29, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan strasno....laka mu crna zemlja.... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Motociklom u "pežo" U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova na magistralnom putu Herceg Novi - Kotor, u mjestu Bijela, smrtno je stradao Dimitrije Kovačević (21), iz Herceg Novog. Kovačević se kretao na motociklu iz pravca Baošića prema Kamenarima i na skretnici kod Panorame sudario se sa "pežoom 205" kojim je upravljao Anto Marić (75), iz Đenovića. U direktnom sudaru Kovačević je zadobio teže tjelesne povrede od kojih je na putu do bolnice preminuo. Istražni sudija Zorica Dabetić treba da utvrdi uzroke i razloge ove nesreće a zbog ovog udesa saobraćaj je na relaciji Kamenari-Herceg Novi bio u prekidu više od sat vremena. izvor: http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika=Hronika&datum=2007-10-28&clanak=122655 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 29, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 380 Napisano Octobar 29, 2007 Drug član, 1455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Najezim se svaki put kada cujem takonesto.Ne daj boze nikome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Sta da kazem, neka mu je laka zemlja. Igrom slucaja moj najbolji drug zivi 50-ak metara od raskrsnice koju oni zovu panorama, pita cu ga sta se desilo, i on takodje vozi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Dimac ajde vidi samo koji je motor vozio decko,letos sam se vozao sa nekim momcima iz Baosica i Zelenike,super ekipa. Saucesce familiji i prijateljima u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao druga. Decko je vozio Piaggio Beverli 500. Ovaj decko je vozio magistralom a covek mu izleteo sa Peugeotom iz sporedne ulice, rece mi drug da je ovog pezoa okrenuo za 90stepeni od udara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Strasno Hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Strasno Hvala za info Nista, i drugi put ali nadam se ne za ovako nesto. Ako ikako mogu da pomognem uvek sam tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Novembar 1, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan tuga RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vale46 0 Napisano Novembar 2, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan To mi je bio extra drug!!!!!jbg neka mu je laka crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bmw k1200rs 1 Napisano Novembar 2, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Muzlja Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce roditeljima i drugarima. R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan To mi je bio extra drug!!!!!jbg neka mu je laka crna zemlja! Odakle si ti, mozda te i znam, ja sam cesto u Bijeloj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan :( Pokoj mu Dushi. Saucheshce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...