drax pg 0 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: PODGORICA Motocikl: SUZUKI GSXR750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vozim suzuki gsxr750 k7 odjednom u voznji mi je nestalo sve sa instrument table i motor se ugasio i nema nikakvih znakova struje niti reaguje na kontakt,nema verglanja motor je ko mrtav nema struje uopste par motorista je reklo nekakav glavni osigurac crkao ali ja neznam nista o njemu i neznam gdje se nalazi i volio bi znati uzrok crkavanja tog glavnog osiguraca i sta ispratiti da se to ponovo nedesava kad krenem van grada,dobio sam informaciju da bi on trebao biti zelene boje,ja sam podigao sic vozacev imaju samo crveni i plavi u jednoj maloj kutijici ja tog zelenog glavnog ne umijem pronaci,molim iskusne da se jave pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jun 1, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prati debeli kabl sa + kleme akumulatora koji ide na rele anlasera, obično je taj glavni osigurač od 30 A i nalazi se uz sam navedeni rele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pa sledece ako nije to, vidi npr. kontakt bravu..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drax pg 0 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: PODGORICA Motocikl: SUZUKI GSXR750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan hvala i pozdrav i ja sam sumljao na bravu ali ispade jeftinije osigurac pozdrav Pa sledece ako nije to, vidi npr. kontakt bravu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jun 1, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jest moj motor mator i mali, ali ista me stvar namucila. Izbio je osigurac (imam samo jedan pa je on i glavni:) ali njegova zamena dolazi tek na kraju... Prvo je majstor pronasao gde struja izbija na masu, jer zasekao mi se kabl sirene, i to je bio uzrok pregorevanja osiguraca. Odstampao sam majstoru i seme struje, ali posto smo radili na livadi u vukojebini gde mi je stao motor, primenio je nesto radikalniju metodu dijagnosticiranja. Poneli smo malo više osigurača, namestimo jedan, majstor se odmakne od motora i gleda a ja ga zaverglam - pronašao je mesto gde izbija struja po dimu kad zavarniči. Jest da izgleda malo geački, ali mi je to odradilo posao, kvar nađen i otklonjen (izolir trakom), osigurač više nije pregorevao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...