bokibd 1342 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je savjet oko ovog skutera. Skuter je potpuno ispravan osim karburatora. Majstor kaze da mu nema pomoci nego da treba novi da se nabavi. Rece mi da na njega pasuje skoro bilo koji karburator od 125 4t. Znate li da mi kazete kome da se obratim za neki polovni karburator u ispravnom stanju koji bi pasovao na ovu masinu. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan ima moj drugar polovan karb od libertija, pitacu posto je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Jun 1, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala javljaj kad saznas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...