Dr. Iggy 89 2 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,kao sto sam naslov kaze u pitanju je "Hondadrenalin dan" koji ce se odrzati na stazi NAVAK 09.06.2012. Pa bih zamolio sve one koji znaju nesto vise o tome odnosno koji ucestvuju,da mi se jave preko poruke,jer me zanima nekoliko informacija vezanih za to...Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 1016 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan http://www.hondaclub.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 30, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema više mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. Iggy 89 2 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijavio sam se jos pre 3-4 dana(ne licno ja,vec su me drugi prijavili),samo cekam potvrdu o prijavi,ali mi trebaju neke inf. kojih nema na sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavio sam se jos pre 3-4 dana(ne licno ja,vec su me drugi prijavili),samo cekam potvrdu o prijavi,ali mi trebaju neke inf. kojih nema na sajtu... dali je info,moze li da se vozi neka jamahasala naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. Iggy 89 2 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne,ne nego neki MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...