sci 26 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kada je izvrsen restajling modela xl600 transalp, treba da je 1994, ali nisam siguran? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 27, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan '94te.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 27, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Transalp je imao vise restajlinga, mozes li malo vise detalja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 27, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan 93 godina je prelazna ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 27, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Posto je raznih stvari bilo u izmenama, najkrupnija u izgledu stvar je 1994 kada je menjan far, ali evo ti kompletno kako su isle modifikacije pa vidi. Mene najvise interesuje ovaj od 97 kada su stavljena dva diska napred, i takav planiram na prolece da nabavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na 94-tu, bas kad je menjan far, a posto mi ne treba za jurnjavu, diskovi me ne interesuju previse ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 28, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Nisu diskovi za jurnjavu nego za zaustavljanje Uvek je korisno imati jos pouzdanije kocnice, ipak se nikad ne zna mada transalp lepo koci i sa jednim. I nisu samo dva diska nego su od tad i brembo kljesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Octobar 29, 2007 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna engleski http://www.ta-deti.de/ta/mods.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...