boom 45 Napisano Maj 28, 2012 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO DOSLI ! Smještaj u Trebinju (navedene su cijene po osobi) HOTEL: Hotel IN (25,00 KM) +387 59 226 200 PRIVATNI SMJEŠTAJ: Sobe Bodiroga (15,00 KM) +387 65 489-532 Sobe Vidačić (20,00 KM) +387 65 669 577 Sobe Peđa (15,00 KM) +387 65 543 223 Sobe Špirto (20,00 KM) +387 65 544 507 Sobe Uljarević (20,00 KM) +387 65 987 398 Sobe Vukoje (od 15,00 KM) +387 65 315 644 PRENOĆIŠTE: Dom učenika (udaljeno 100 m) +387 59 240 983 Studentski centar (udaljeno 50 m) +387 59 245 070, 245 071 Plakat TNT 2012.pdf Promenio Maj 29, 2012 član boom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan bravo za detaljnu najavu skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 28, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čivija dolazi već godinama konstantno,i ja sam bio 2 puta do sada i ove godine dolazim sigurno,da posetim druga Željka(Mostarca)!A tek vožnja od Šapca do Trebinja,san snova! Vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja sa još par Barana pozdrav vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 28, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO DOSLI ! I kol`ko ulaz...Je`l 5 ili 10KM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Čivija dolazi već godinama konstantno,i ja sam bio 2 puta do sada i ove godine dolazim sigurno,da posetim druga Željka(Mostarca)!A tek vožnja od Šapca do Trebinja,san snova! Vidimo se. Too brate moj, tako te volim ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan da ne dodjem i vidim mog dobrog mixu mogo bi umrijet odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se i ja provozam Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim 100% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Ima li raspolozenih za organizovani odlazak iz Kragujevca i okoline Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za bracu iz Trebinja i vidimo se boze zdravlja!!!!Free Wheels Velika Plana.....i da popijemo po neku!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boom 45 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme odlicno.... http://www.foreca.com/Bosnia_and_Herzegovina/Trebinje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Smjestaj u hotelu Leotar 30 maraka, samo za bajkere ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi smestaji po hotelima, i vi ste bajkeri. Ja idem u hotel samo kada vodim tastu. Zeljko pazi mi na Jocu Limenka. Zelim vam dobar provod i lepo vreme. Lako moze da se desi da i Vukovi zapucaju u petak za Trebinje.: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 4, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac,nemoj da se uplašiš kada vidiš moje iz Čivije bez mene u četvrtak.Ja radim u petak do 15h i odmah krećem tako da se vidimo u petak oko 22h. Sretne pripreme braćo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi smestaji po hotelima, i vi ste bajkeri. Ja idem u hotel samo kada vodim tastu. Zeljko pazi mi na Jocu Limenka. Zelim vam dobar provod i lepo vreme. Lako moze da se desi da i Vukovi zapucaju u petak za Trebinje.: Vazi Deda brate, ali si mi obecao doci u Nevesinje ove godine...Kao i jos neka braca(Saler)... Vazi Saleru brate, jedva cekam susret... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Haker 4 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Triumph Daytona 675 08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ove godine ce te imati i jednog iz Road Runnersa Pa sta da vam kazem vidimo se u petak i nadam se lepom vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 5, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi smestaji po hotelima, i vi ste bajkeri. Ja idem u hotel samo kada vodim tastu. Zeljko pazi mi na Jocu Limenka. Zelim vam dobar provod i lepo vreme. Lako moze da se desi da i Vukovi zapucaju u petak za Trebinje.: Vazi Deda brate, ali si mi obecao doci u Nevesinje ove godine...Kao i jos neka braca(Saler)... Vazi Saleru brate, jedva cekam susret... Dogovoreno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra krecem vidimo se braco u petak! A vreme ce biti fenomenalno tako da svi u Trebinje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ide li ko u petak ujutru iz čačka , požege ili užica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra krecem vidimo se braco u petak! A vreme ce biti fenomenalno tako da svi u Trebinje. Ali prvo kod mene...Pa zajedno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sestoclana ekipa MC Srem danas otisla u Trebinje. Sutra mozda jos dvojica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan sad krećem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 8, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Po vas dan samo prolaze motori ))))) zapazio sam dobru ekipu iz cacka i panceva i neki t max sa njima ...fino fino Pozdrav iz Herceg Novog zaboravih Kragujevcane Promenio Jun 8, 2012 član AdrenalinSpeed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...