Jump to content

Moto Zajednica

GSX F auspuh

Recommended Posts

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400

Imam jednu ideju da odradim ali ne umem da ocenim koliko je to dobro za masinu. Svidjaju mi se izduvi 4 u 2 . Na suzuki gsx 600 f ili 750 f izduvi su 4 u 1 a ja bi hteo da ih odradim 4 u 2, kao sto su uradjeni na katanama predhodne serije. Svidja mi se da vidim izduvne terminale sa obe strane motora, a svidja mi se i taj zvuk sa katane sa izduvom 4 u 2 . Znam da sa tehnicke strane gladistaje sve moguce, nije problem ni rezanje cevi, ni varenje ni modifikacija oklopa, problem je u tome kako ce se ponasati masina nakon promene aupuha. Sta se dobija a sta gubi sa ovako radikalnom promenom ? Koliko znam same masine sa katane i serije f su iste ( ispravite me ako gresim ) pa je onda i pitanje : zasto je suzuki u te dve serije menjao formu aupuha ,samo modernizacije i estetike radi ili... ? Dali je neko vec radio ovako nesto i koja su iskustva ? Pozdrav.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

moj gsxf600 je imao fabricki 4u2..ja ne vidim razlog sto ne bih uradio :stabre: ,po mom misljenju to je bolje 4u2 nego 4u1 :takoje:

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400

E vidis, bas taj od tvog suzukija mi treba, samo sto bi topovi bili zamenjeni. Trebalo bi da budu malo duzi i siri u vanjskom dijametru .:moto3:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja