Jim Goose 39 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 50 postova Lokacija: Brescia,Italy Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu ideju da odradim ali ne umem da ocenim koliko je to dobro za masinu. Svidjaju mi se izduvi 4 u 2 . Na suzuki gsx 600 f ili 750 f izduvi su 4 u 1 a ja bi hteo da ih odradim 4 u 2, kao sto su uradjeni na katanama predhodne serije. Svidja mi se da vidim izduvne terminale sa obe strane motora, a svidja mi se i taj zvuk sa katane sa izduvom 4 u 2 . Znam da sa tehnicke strane gladistaje sve moguce, nije problem ni rezanje cevi, ni varenje ni modifikacija oklopa, problem je u tome kako ce se ponasati masina nakon promene aupuha. Sta se dobija a sta gubi sa ovako radikalnom promenom ? Koliko znam same masine sa katane i serije f su iste ( ispravite me ako gresim ) pa je onda i pitanje : zasto je suzuki u te dve serije menjao formu aupuha ,samo modernizacije i estetike radi ili... ? Dali je neko vec radio ovako nesto i koja su iskustva ? Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan moj gsxf600 je imao fabricki 4u2..ja ne vidim razlog sto ne bih uradio ,po mom misljenju to je bolje 4u2 nego 4u1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jim Goose 39 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 50 postova Lokacija: Brescia,Italy Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E vidis, bas taj od tvog suzukija mi treba, samo sto bi topovi bili zamenjeni. Trebalo bi da budu malo duzi i siri u vanjskom dijametru . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...