Zeljkamp 3230 Napisano Jun 3, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moto3 suha trka! Jel znas kakva je vremenska prognoza za 'iljadarke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vipbox.tv/watch/37173/2/motogp-catalunya-grand-prix:-moto2-and-moto3-races-live-stream-online.html Evo ga link i to British ES 2 ihaaaaaa. Staza suva kao barut iako su najavljivali kisu od 11h do 14h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jun 3, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hajrudina za sultana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 3, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt kakva moto 3 trka, hocu da i naredne dve trke budu ovakve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, pusti snovi Mina. Moto 2 ajde i nekako, ali ne vjerujem da ce se devetorica u GP hrvati za drugo mjesto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 3, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam...al se sve kao nadam da ce biti napeto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jun 3, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Napeto ce da bude ekipi iz Ducati tima! oni se najvise napinju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Jun 3, 2012 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Novi biser komentatora sportkluba: "Reci su izlisne. To ponavljamo vec 3 dana!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam jesam gluv ili se tripujem da Ianonne -a zove Andrija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 3, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nego hoce biti kise za gp trku...samo zbog toga josh nishta nisam napidala u kladionici...sve kao chekam poslednji moguci trenutak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kreten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam , NECU DA GLEDAM MOTO GP! Ovakve dvije trke su mi dovoljne za danas. Inanonneeeeeeee, Majstoreeeee. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jun 3, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Marqez rešio nekog da po0šalje u bolnicu. p.s. Ianonne je car!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ianonne je car a Marquez zasluzuje jednu roditeljsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Manijak! Ali mi zao Espargara samo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 3, 2012 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam ja lepo govorio da me Markez pedercic (pedercina u najavi) niko mi nie verovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje druze ali ono me zvuci tako dvosmisleno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 3, 2012 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Novi biser komentatora sportkluba: "Reci su izlisne. To ponavljamo vec 3 dana!" Da li postoji neka opcija da pisemo RRA (ili kako se vec zove ta agencija) da se ukinu ovi komentatori sa SportKluba ? Ovo vec spada u mentalno zlostavljanje i moze se teretiti kao novi pokusaj zaglupljivanja nacije... Mada su oni vec pocini krivicno delo sistematskog lupanja gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na tv kartici na kompu sto se tice eurosporta ja mogu da biram hocu English sound ili nas kad bi moglo tako i ovde bilo bi super ..... nego hoce biti te kise ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim da je Markez uradio bilo šta loše.....čak štaviše Espargaro je kriv sam sebi što se malo zaleteo da iskoristi grešku ovoga drugog koji je već dobrano zalegao u krivinu...ja mislim da je i on sam znao da je nemoguća misija, ali...ko ne riskira ne profitira, jeb...ovaj put nije uspelo. P.S. Ni ja ne podnosim baš malog derpeta ali ovaj put ga ne krivim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jun 3, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Novi biser komentatora sportkluba: "Reci su izlisne. To ponavljamo vec 3 dana!" Da li postoji neka opcija da pisemo RRA (ili kako se vec zove ta agencija) da se ukinu ovi komentatori sa SportKluba ? Ovo vec spada u mentalno zlostavljanje i moze se teretiti kao novi pokusaj zaglupljivanja nacije... Mada su oni vec pocini krivicno delo sistematskog lupanja gluposti. Kad je jedan drugi komentator išao na razgovor za tu poziciju u Sport Klub, interview-er mu je otprilike rekao : "suviše se razumeš u materiju, treba mi neki idiot koji će samouvereno da lupa gluposti" (ovo je moja interpretacija onog što sam čuo da se desilo) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Potpisati peticiju predati uredniku ili poslati mailom do uprave SPORT Kluba naravno ne naseg SK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako Milky, najteze je priznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisati peticiju predati uredniku ili poslati mailom do uprave SPORT Kluba naravno ne naseg SK Nije uspelo ni sam Pinkom ni Grand Paradom, Zvezdam Granda, raznim špancima, latino-amerikacima i sada turcima pa neće ni sa ova dva komentatora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Novi biser komentatora sportkluba: "Reci su izlisne. To ponavljamo vec 3 dana!" Da li postoji neka opcija da pisemo RRA (ili kako se vec zove ta agencija) da se ukinu ovi komentatori sa SportKluba ? Ovo vec spada u mentalno zlostavljanje i moze se teretiti kao novi pokusaj zaglupljivanja nacije... Mada su oni vec pocini krivicno delo sistematskog lupanja gluposti. Kad je jedan drugi komentator išao na razgovor za tu poziciju u Sport Klub, interview-er mu je otprilike rekao : "suviše se razumeš u materiju, treba mi neki idiot koji će samouvereno da lupa gluposti" (ovo je moja interpretacija onog što sam čuo da se desilo) Samo da potvrdim ovu informaciju. Nesto u smislu, treba neko da digne publiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...