pižon 240 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan <br class="Apple-interchange-newline">I ja isto imam znanje da popravim brdo stvari na autu ali ga vozim u servis, meni je zadovoljstvo da popravim motor, kao sto je mom tastu zadovoljstvo da popravi svoj citroen i svaki koji je imao od kada vozi, iako ima love da ga odrzava u vlascenom opusteno. Moras se sloziti da je auto malo komplikovanija igracka od motora? Vreme, izbegavanja vacarosa koji deru i drze motor danima, novac, i na kraju zadovoljstvo su moji razlozi. Imaj u vidu a da motor voze i ljudi skromnijih mogucnosti??? Neko je skrpio 500-1000-1500e da kupi to sto voli, pozajmio se, odvaja od nekih mozda zivotno bitnijih stvari za to sto svi mi ovde volimo, voznja, druzenje?! Lako je nekima koji su uzeli motor od 10000, 20000 da drze predavanja, jer nece malo da se sagnu i isprljaju ruke, ok iskreno i to postujem i razumem. Ali neka i oni razumeju kolege koji rade za 3, 4 glave mesecno. Necemo nista sad, svako ima svoje misljenje, razloge ne samo sa ovo malu temu, vec za sve! POZDRAV!!!! @pižon Misliš da su retardi svi koje ključ ne zanima? Misliš da nema onih koje ključ prosto ne zanima i koji će za tako nešto otići kod majstora? Na primer, ja svoj auto teram kod majstora iako imam i znanje i alat i gde i kako i čime i šta god oćeš da ga popravljam sam. Ne pada mi na pamet da gubim vreme na auto. Ima ovlašćeni servis pa nek oni tamo trljaju glavu sa kolima a za to vreme radim nešto pametnije ili korisnije. Šta ćemo sad? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Pizon nema razloga za krupnijim slovima, u pravu ste i jedni i drugi, ako se nesto voli, nista nije tesko i covek voli to da radi, sigurno je zadovoljstvo raditi na svom ljubimcu ko ima znanja, uslova itd... Ima sminkera koji plate lepljenje folije na makinu i nisu zadovoljni dok nekom entuzijasti zguzvana i naborana, svojom rukom nalepljena lepo izgleda. Ima neka granica samo, da li je u parama, znanju, uslovima, to je invidualno... Covek je pitao za vulkanizera, mislim da taj deo posla malo fizikalija, za hobistu su fine stvari, paljenje, karbon, sijalice, muzika, fini radovi a ne cekic, pajser i kljucevi preko 20... A skidanje zadnjeg tocka stvarno moze da se zavrsi na pola puta pa vracanje na staro pa put kod onoga koji to radi svaki dan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, malo smo skrenuli sa teme, covek je pitao jedno, mi razglabamo nesto drugo!!! Pizon nema razloga za krupnijim slovima, u pravu ste i jedni i drugi, ako se nesto voli, nista nije tesko i covek voli to da radi, sigurno je zadovoljstvo raditi na svom ljubimcu ko ima znanja, uslova itd... Ima sminkera koji plate lepljenje folije na makinu i nisu zadovoljni dok nekom entuzijasti zguzvana i naborana, svojom rukom nalepljena lepo izgleda. Ima neka granica samo, da li je u parama, znanju, uslovima, to je invidualno... Covek je pitao za vulkanizera, mislim da taj deo posla malo fizikalija, za hobistu su fine stvari, paljenje, karbon, sijalice, muzika, fini radovi a ne cekic, pajser i kljucevi preko 20... A skidanje zadnjeg tocka stvarno moze da se zavrsi na pola puta pa vracanje na staro pa put kod onoga koji to radi svaki dan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Maj 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @pižon Zasto citiras svaki post? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jun 7, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jebem te sreco sinoc sam pokupio ekser u zadnju ko zna gde, i ponovo skidaj tocak, dva puta u manje od mesec dana... poslusao Arakis-a i danas vulkanizirao istu. Prvo ventil, pa sada pokupio ekser, nek istera maler na staroj, gok ne uzmem novu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 8, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Davor na Novom Beogradu takodje menja i balansira gume. Za skidanje zadnjeg tocka sa komplet uslugom kosta 1800din a prednjeg 1000. Ne znam da li prihvata druge motocikle osim piaggiovih posto je to ovlasceni servis za talijane ali nije tesko pitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene po tocku,skidanje montiranje i balansiranje 15e.Ima i novih michelinki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene 1500 dindzi skidanje, montiranje, balansiranje, sve komplet po tocku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Octobar 29, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Moto Davor na Novom Beogradu takodje menja i balansira gume. Za skidanje zadnjeg tocka sa komplet uslugom kosta 1800din a prednjeg 1000. Ne znam da li prihvata druge motocikle osim piaggiovih posto je to ovlasceni servis za talijane ali nije tesko pitati. Sad sam zvao. Radi samo skutere - KRAJNJE NEPROFESIONALNA POSLOVNA POLITIKA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se srditi , tako sam se i ja osećao kad su mi u Ryumotors-u rekli - "Ne radimo skutere" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...