hammer 134 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Resio da pazarim ali ne mogu da se resim koji od ova 2 da odaberem. Pa da cujem tudja iskustva sta je bolji izbor? 1: http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/komunikator---2-kacige-oglas-153/ 2: http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/moto-komunikator-snizenje-oglas-5995/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6111 Napisano Maj 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Josku, ima on bolje resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 27, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi komunikatori koje navodiš su možda funkcionalni za vozače skutera u gradskoj vožnji i pri brzinama do 60/70 kmh. Pri većim brzinama na otvorenom ne čuje se što od vetra što od buke samog motora, pogotovo suvozač tebe neće čuti. Bar je naše iskustvo takvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Licno mislim da su oba pbicno djubre tj neupotrebljivi...ja imam ovaj drugi model od 16€,upotrebio ga samo jednom-tj probao i sad negde u nekoj fioci skuplja prasinu.Kao sto ti je gore receno mogu i ja da ti ponovim:ako vozis skuter onda ok a ako nevonda ne pije vodu ta prica! --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?ckvmjc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, neki od ovih i koristio sam ga sa suprugom na reliju. Cuju se, u zavisnosti od kacige, do oko 80km/h. Ukoliko je u pitanju neko malo duze putovanje, gde nema stalno skini-stavi kacigu, nije lose. Sledeci "nivo" je bezicna/blutut tehnologija, koja je minimum 10 puta skuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovaj drugi i nemam negativna iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je sasvim ok za ovaj br.2, imam ga vec duze vreme i radi bez problema, i pored bucnog auspuha suvozac i ja se mozemo cuti i na vecim brzinama. Mislim da ti veliku ulogu igra kaciga, ako je ona bucna - i sa mnogo kvalitetnijim (ali i skupljim) uredjajima neces biti zadovoljan. Ovako, za te pare sasvim dobar uredjaj, zvuk je cist i ja sam zadovoljan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja br. 2. Mislim da je upotrebljiv na putovanjima. Doduse nisam vozio brze od 115 km/h. Imam osecaj da da se slabije cuje kada se pojaca do kraja jer pocinje da susti. Najbolje ga je pojacati na oko 35-45%, tada mi se cini da radi najbolje. Za te pare je ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 15, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigao model br.2 Testiranje za neki dan pa cemo videti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 15, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan A jel imao neko iskustva sa ovime? Nije bas skupo kao oni dobri kompleti sa Louis-a ali nije ni jeftino ako nece raditi posao... http://www.amazon.com/gp/product/B006HVKB0K/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3S5WAYW32V20O http://www.amazon.com/gp/product/B001SUZNGW/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=ANLLZ8ZWDIDA5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Jun 15, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan To je zapravo ovo http://www.aliexpress.com/product-gs/332289782-500M-Bluetooth-Intercom-for-Motorcycle-Helmet-The-cheapest-in-aliexpress-wholesalers.html inače već neko vreme se razmišljam da li da naručim. Preko jednog člana foruma ispadne u najgorem slučaju sa njegovim troškovima, ako obračunaju porez i carinu za dva komada oko 100 dolara. E sad, nisam siguran kako to radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 15, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce Jel se ova slušalica "budži" na kacigu ili se kaciga natuče preko sluške u uvetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 15, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Da to je to ali def onda treba naci neki test pre nego se naruci, mene izadje koliko pise na amazonu ali to je to 5$ gore dole.. Evo ti dva u jednom tj par za 78$ http://www.aliexpress.com/snapshot/106751446.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Jun 16, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce Jel se ova slušalica "budži" na kacigu ili se kaciga natuče preko sluške u uvetu? Ja licno nisam nista "budzio", samo namestim dobro slusku u uvo i stavim kacigu preko nje, moze dobro da stoji i tako. Mada citao sam negde na forumu da se moze nabudziti i u samu kacigu, ispod postave da se nista ne busi, ali ne znam o tome puno... Uglavnom, sluska ide sa unutrasnje strane kacige, nista se ne budzi spolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ima i u Mađarskoj da se nabavi taj isti komunikator, tako da kontam da je ok, čim ga oni prodaju. I još sam našao neke pozitivne komentare. A sviđa mi se što se može umrežiti valjda do 3 uređaja i mobilni, znači vozač, suvozač i mobilni ili dva motora. Pri dnu ima test, ne razumem mađarski, ali dovoljno je da me ubede da nabavim ovo. http://neomobil.hu/helmet-communicator-bluetoothintercom-atbeszelo-kozponti-egyseg-motorosoknak-extrem-sportokhoz-p-1500.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 19, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan prvi proban neki dan pri 90 se chuje skroz ok, nije kao na 50 ali nije nerazumljivo... drugi chu tek da probam, pishe u oglasu da je najbolji ako je verovati, javljam utiske. da dodam u 3chi jack kad zabodem telefon slushke su kao hands free, tj radi odlichno, josh chu da probam da stavim brondi fx100 u taj jack da vidim dal i to mozhe. i josh da dodam da uredjaj ima neki eliminator shuma i to radi za sve pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam uzeo ovu Lampa verziju komunikatora i mogu vam reci da za te pare koliko kosta odlicno radi posao Probao sam pri razlicitim brzinama i kao sto je FJCharlie napisao do 90 se cuje skroz ok, cak i ako suvozac nosi Jet kacigu. Probali smo uredjaj sa dve full face kacige i bolje se cuje u svakom slucaju u odnosu kad se koristi jet kaciga. Takodje ukoliko koristite jet kacigu treba da postavite mikrofon odma iza vizira kako vetar ne bi previse pravio šumove. Odlicna stvar za po gradu a moze se koristiti i za neke kraće relacije van grada Posto se uglavnom vozam po gradu, meni savrseno radi posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...