Jump to content

Moto Zajednica

HORIZONS UNLIMITED GRČKA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 630 postova
  • Motocikl: crf 1000

Krajem jula u Grčkim planinama se odigrava prvi put skup Horizons unlimited traveller.Mesto odigravanja je Tzoumerka sa mnogobrojnim prevojima.http://www.tzoumerka.info/ Evo i linka koji detaljno objašnjava sve pojedinostihttp://www.horizonsunlimited.com/meetings/Greece2012.php#aboutthearea .

Biće u tih nekoliko dana lepih vožnji kroz planinske pejzaže.Mislim da nije loše da se proba.Voleo bi da čujem vaše mišljenje.Pozz.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Bio sam na prvom balkanskom HU meetingu u Bugarskoj, koji je organizovao Doug Wotke, poznat po tome sto je nekoliko puta obisao sve sa da kazem nekonvencionalnim prevozom (Indian Cheff, Harley Dirtster...). Bio sam jedini iz ex YU i citav koncept desavanja podseca na seminar za adventure bikere. Nema nikakve slicnosti sa bilo kojim uobicajenim bikerskim desavanjima. Naravno, ovo zvuci veoma zanimljivo i svojski cu se potruditi da dospem do tamo.

• U prolazu, 22 postova

Lepo je to ali ima jedna bitna stavka koja je za mnoge prepreka..cena goriva u Grckoj..bezolovni litar 1,85 centi.Izgleda da su komsije bas u krizi..a Dag..amerikanac koji je nekoliko puta proputovao svet,dolazio vise puta u Nis..svaka cast..motomehanicar,radni cas mu 50$..hocu da kazem pre neki dan sam se vratio iz Grcke..Cene im otisle u oblake za sve,pa ko moze finansiski da izdrzi lepa je to prica

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja