Cope 215 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nova kaciga, 60 EUR. 063-218-257 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 767 Napisano Maj 26, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina? I gde moze da se pogleda? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan veličina je M...čini mi se da piše na viziru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 767 Napisano Maj 26, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pise na zadnjoj slici...M kao Mala...pu kad sam glavati baksuz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan M-size 57-58 cm. Meni je mala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Meni glava 58, i isto sam naručio, pa mi malo.. Gde može da se proba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim 58-59, pa i u 60 ulazim. Mogu da je nosim po gradu, ali to nije to, steže me, a mrzi me da čekam da se razgazi, imam još 4 kacige.. Ova mi se dopala jer je plitka, ima kačket i vizir, i super je za leto, a i lepuškasta je ovako šarena i mat, a ima i platnenu fotrolu, zaboravio sam da navedem... Može da se proba kod mene - Banovo Brdo blizu pijace. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan uffff..... pa ovo moj broj....... eeeeeeeeee gde su pare kad trebaju :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Zamena? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80791-spidi-jakna/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu takvu crno belu S...moze kombinacija tipa kome treba S uzme od mene,a ja bih odma od kolege uzeo ovu M...Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 351 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 454 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jel otisla kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...