Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 16, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko razmislja o zamenama samo da napomenem, posto je bilo onih koji su zvali da pitaju, nemam pare za doplate i cak mi vise odgovara da uzmem nesto malo matorije a da se meni doplati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 6, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A ako se razmisljate na sta mislim kad kazem "nesto matorije" evo manjeg spiska: - Transalp - varadero - super tenere a i fazer dolazi u obzir Zamene samo u vrednosti motora ili uz vasu doplaticu, kao sto rekoh para za doplatu nemam (puno se ulozilo u Pegasa ) Motor se i dalje vozi a bice spremljen za malo odmora posle Moto Deda Mraz akcije. Nadam se samo do februara, ako vreme posluzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 23, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u voznjicu po gradu, ako neko iz BG hoce "live" upoznavanje nek mi se javi do 10h, posle izlazim iz kuce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 14, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kaze danas majstor na pumpi "isti kao moj stari motor" pa castio neke nalepnice, pitam ga sta vozi sada "..... iz 1995" pa me gleda kao da hoce nesto da me pita, "necu zamenu" ..... "e, bre kako si znao, znas kako bi ponovo vozio Pegasa".. dao mu broj, kaze javice se ako proda svoj... e, koliko je takvih bilo do sada... ... a ja se sretan i dalje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 26, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ko razmislja nek pozove, korigovacemo cenu a moze nesto i da se saceka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 1, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan 2150€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 20, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Registracija istice 28.2 idealno za prenos, a i nova cena!!! 1950€! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 27, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za stariji enduro, fazer... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 3, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Motor registrovan do 28.2.2014! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...