Dejan Nešković 801 Napisano Maj 25, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari! Evo, došlo vreme da stavim na prodaju svoje koferče... Kupljen je od kolege sa foruma boki.64 koji ga je prodavao nakon što je prešao na Givi Maxia. E pa, i ja juče sebi kupih jednu Maxiu. Tako da, dok se ne proda, ovaj SHAD će stojati pokriven u sobi, i čekati novog vlasnika. Kvalitetom i nosivošću kofera sam izuzetno zadovoljan. Ovde je link sa zvaničnog sajta: SH45 Kofer nije u perfektnom stanju, ima tragova korišćenja, ali, sve je funkcionalno, i nema manjka delova. Od dodatne opreme, ima "roštilj", naslon za suvozača, i LED koji je ugradio čika Rajko. Da napomenem, ploča kofera je METALNA, ova plastika sa slike je estetike radi. I ima dva ključa. Gledajući cene kofera na tržištu, mislim da je cifra od 75e za ovakav kofer sa tom opremom sasvim prihvatljiva. Za cenu novog kofera, možete se raspitati u Motoring d.o.o. Preporučujem ga svima kojima ne treba kofer od 50+ litara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 29, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za moto opremu. Prednost imaju: - kisna odela - rukavice - cipele\cizme - zenske jakne ili pantalone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 4, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan A može i cena dole... S obzirom da se ljudi polomiše od pozivanja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 8, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Otislo. Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...