Triva Rossi 8 Napisano Mart 10, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li ako te murija uhvati da vozis motor bez dozvole da li mogu da ti daju zabranu polaganja ili samo novcanu kaznu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 10, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li ako te murija uhvati da vozis motor bez dozvole da li mogu da ti daju zabranu polaganja ili samo novcanu kaznu!!! Dok nisam polozio, tri puta su me uhvatili bez dozvole. Svaki put sam isao kod sudije (posle 9-12 meseci od fatanja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 10, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I kazna i zabrana polaganja pri prvom prestupu na 6 meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja 0 Napisano Mart 10, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos staje muri u danasnje vreme? Ja ne pamtim kad sam im zadnji put stao.Nemoj da im stajes i nemas nikakvih problema sto se tice voznje bez dozvole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 10, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo za vas odmetnike jedan "how to" http://www.level66.com/articles.php?name=&pa=showpage&pids=5 Licno ja nisam pristalica toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...