Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 24, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan posto je krenulo opste poklanjanje na forumu, od clanova MSC, da nastavim ovu zapocetu akciju......... dakle, poklanjam clanovima foruma, uklanjanje kamenca i poliranje zuba za dve osobe.......ponuda obuhvata: 1.stomatoloski pregled 2.konsultaciju u vezi problema ili nedoumica 3.uklanjanje kamenca ultrazvucnim aparatom 3.poliranje zuba fluorizacionom pastom 4.motivacija Uklanjanje kamenca i raznih naslaga po zubima spada u one stomatoloske intervencije koje treba raditi u intervalu od 3-12 meseci.Vecinom se radi kod osoba koji konzumiraju duvan i dosta kafa, ali cesto i kod osoba koji nemaju adekvarnu tehniku pranja zuba.Neretko se desava, da zbog metabolickih problema ili naslednog faktora, dolazi do nagomilavanja kamenca i naslaga na zubima.Uklanjanjem kamenca, sprecavate pojavu paradodntalnih dzepova,povlacenje "desni", i ogoljavanjem(izduzivanjem) zuba, koje dovodi do bolova, do isplivavanja zuba a u krajnjoj fazi i do klacenja i gubljenja zuba! Posle uklanjanja kamenca i naslaga sa zuba, iste valja ispolirati, da bi se sprecilo naglo ponovno nagomilavanje kamenca, i to cinimo sa fluoro pastom, koja u isto vreme vrsi blagu remineralizaciju zuba, tj ojacava zub! dakle prve dve osobe koje se prijave, dobice ovu uslugu...... o novcanoj ustedi ne zelim da pricam, jer su u prici mnogo vazniji pregled, samo uklanjanje kamenca i poliranje zuba,ukazivanje na propuste u oralnoj higijeni i sama motivacija za lepsi izgled i zdravlje zuba! OSMEHNITE SE! dakle dragi drugari i drugarice izvolite..... ponuda vazi za one koji mogu da dodju do Beograda,u toku sledece nedelje u po podnevnim casovima. da se ne bi ganjali preko PP, moj broj tel je 064 614 75 49 Miljan. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 24, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Kada moze da se bane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 24, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan od ponedeljka.od 17 do 20h!uz prethodnu najavu telefonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 24, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ok...taman trazim to..jel moze onda,devojka i ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 24, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam 2 osobe a da nisu u vezi, ali moze........ devojka ne ulazi u taj drugi poklon vaucer...dakle ima jos jedno slobodno mesto.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo me! Taman sam i planirao da odem do zubara da vidim sta se radi kod mojih zuba posto cenim da ima nekih za remont Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 24, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam 2 osobe a da nisu u vezi, ali moze........ devojka ne ulazi u taj drugi poklon vaucer...dakle ima jos jedno slobodno mesto.......... Hehe...sredjuj mene,a ona nek plati :) Salim se,tj ozbiljno sad,platicemo sta treba. Javljam se ubrzo da potvrdim,ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 24, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Maj 24, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zekane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zekane bas sam pre neki dan pricao sa zenom da odemo do zubara, kad cu ja njoj da znam dobrog coveka (stomatologa), njoj treba neki pregled popravka jednog zuba i poliranje, pa bi ja tebe molio da mi kazes de se ordinacija nalazi da dodjemo da joj resis problem i naravno ne besplatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 24, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo! Drugi su bili brzi, al` bar da znam ko je zubar od kolega - posto sam pooooprilicno skepticna sa odabirom pomenutog! p.s. Isto je i za frizera i za ostale 'mehanicare' za ljude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo! Drugi su bili brzi, al` bar da znam ko je zubar od kolega - posto sam pooooprilicno skepticna sa odabirom pomenutog! p.s. Isto je i za frizera i za ostale 'mehanicare' za ljude! Isti slucaj! Trebalo je 3 godine da zubarka i frizerka zadobiju moje poverenje! Zeko, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ste Vi probirljivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 24, 2012 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sto ste Vi probirljivi Komso ne kaki u svakoj temi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Maj 24, 2012 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam srećnim dobitnicima, u dobrim ste rukama Ja sam skoro bio u Zekinoj stolici i za njega imam samo reči hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan El moze se zna kam gi ordinacija i ja sam zreo za zubara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti ova reklama Zekane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 25, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ko je dobitnik No 2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 25, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si Laki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 25, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si Laki! Blagodarim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da javim da sam bio, video, namestio i vratio se bez da mi ista fali! Svaka cast na tretmanu u jos jednom hvala P.S. cuo sam i par vrlo interesantnih prica Salim se naravno....Pozdrav i hvala jos jedared! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 31, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan meni je bilo zadovostvo da se upoznamo Laki..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 27, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zima je duga i hladna, lepo se jelo, pilo, i veselilo...i vreme je da obratite paznju na zdravlje......nova ponuda obuhvata: 1.stomatoloski pregled 2.konsultaciju u vezi problema ili nedoumica3.uklanjanje kamenca ultrazvucnim aparatom 3.poliranje zuba fluorizacionom pastom 4.motivacija i savet Uklanjanje kamenca i raznih naslaga po zubima spada u one stomatoloske intervencije koje treba raditi u intervalu od 3-12 meseci.Vecinom se radi kod osoba koji konzumiraju duvan i dosta kafa, ali cesto i kod osoba koji nemaju adekvarnu tehniku pranja zuba.Neretko se desava, da zbog metabolickih problema ili naslednog faktora, dolazi do nagomilavanja kamenca i naslaga na zubima.Uklanjanjem kamenca, sprecavate pojavu paradodntalnih dzepova,povlacenje "desni", i ogoljavanjem(izduzivanjem) zuba, koje dovodi do bolova, do isplivavanja zuba a u krajnjoj fazi i do klacenja i gubljenja zuba! Posle uklanjanja kamenca i naslaga sa zuba, iste valja ispolirati, da bi se sprecilo naglo ponovno nagomilavanje kamenca, i to cinimo sa fluoro pastom, koja u isto vreme vrsi blagu remineralizaciju zuba, tj ojacava zub! dakle prve ČETIRI osobe koje se prijave, dobice ovu uslugu......prijave treba da budu javne u vidu posta.... o novcanoj ustedi ne zelim da pricam, jer su u prici mnogo vazniji pregled, samo uklanjanje kamenca i poliranje zuba,ukazivanje na propuste u oralnoj higijeni i sama motivacija za lepsi izgled i zdravlje zuba! OSMEHNITE SE! dakle dragi drugari i drugarice izvolite..... ponuda vazi za one koji mogu da dodju do Beograda,u toku sledece nedelje u po podnevnim casovima. da se ne bi ganjali preko PP, moj broj tel je 064 614 75 49 Miljan. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vazi samo za clanove ili mogu i njihove lepse polovine da prodju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...