Laki_90 620 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan E ovako.....posto su mi male majce MSC koje sam dobio, poklanjam nekome od kolega-koleginica iz MSC-a dve majice,po jednu clanu koji se javi, a imam crnu i belu velicine XXL. Majice su probane pa posle toga oprane i ispeglane i tako stoje...dakleM NISU NOSENE.... Ajmo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 24, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan a koliko si ti to veliki ??? mozda ja mogu da obucem meni odgovaraju ako su siroke 70-75 cm!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan ded meni jednu, ove xl sto sam uzeo nešto se suzile ili ih žena peglala na lavoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koje su sirine....ja sam sirok...pa mi je bodi.... @Trigger...crna ili bela? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako moze meni ja nosim 2 xl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako moze meni ja nosim 2 xl Crna ili bela? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj belu, i onako mi sve crne majce u ormaru ko da sam grobar (ne mislim na navijačku grupu "Grobari") Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan O.K. bela ide Triggeru a crna Dzony9933-u ako je zeli!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim nesto taj klub zbog onog Alexanta, al ajde majca je majca :) Ajd ako ostane ta crna za dedu! Ja nemam nijednu PS cimni me na PP ako ostane! Zaboravi deka i da je pitao , a ovo me obavesti kad dobijem PP, ovaj softver, hardver, bem li ga sta je hehehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako se Dzoni9933 ne javi do ujutru ide nntom-u... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim nesto taj klub zbog onog Alexanta, al ajde majca je majca :) Deda, bolje bi ti bilo da se metneš na spisak za Drugo okupljanje MSC... mislim, istrpećemo se nekako taj dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 25, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bela majca ide koleZi Trigger-u Crna maja ide koleZi nntom-u Molim cenjene dobitnike da mi posalju adresu na PP! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim nesto taj klub zbog onog Alexanta, al ajde majca je majca :) Deda, bolje bi ti bilo da se metneš na spisak za Drugo okupljanje MSC... mislim, istrpećemo se nekako taj dan. hahaha Popicu nesto pa izdrzacu te valjda A koji spisak....? Laki_90, hvala druze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...