Arsa 475 Napisano Mart 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ok.. ugostih mladjani par nemanju sa curicom na transilvaniji.. bracabgd je uporan odgledati Evropu 29. ostala Sve o mojoj majci kao prvoaprilska sala - za dvoje! naval'te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan e tako... prvoaprilsku salu resio je gledati drug clan stevagaleb. Sve se razgrabilo sto je bas fino.. Do sledece ponude poz svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Mart 28, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Arso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano April 5, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ok.. da nastavimo april. 07.04. - Utorak - ELING, moja ocena 7.5/10 08.04. - Sreda - Tri klase i gospodja Nusic, moja ocena 8/10 specijalna ponuda premijerno na forumu: 09.04. - Kad su cvetale tikve najveca predstava BDP-a - po delu Dragoslava Mihajlovica, cuvena lektira.. rezija Boban Skerlic ***napomena! Kako je predstava uvek rasprodata, moracemo da se potrudimo za smestaj ali se nadam da ce u lozi biti mesta! Tako da, ko je voljan i spreman na rizik, dobrodosao je!!! Toliko za ovo javljanje! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Arso, sve pohvale od mene. Kad su cvetale tikve , gledao sam pre 30 Godina, ako ne i vise.. Ako se ne varam 82' ili 83' . Rado bi gledao opet, sa ove pozicije , kad sam potpuno svesniji u odnosu na one mladalacke godine. No, kako je to u cetvrtak, i putujemo van grada zbog Uskrsa, onda nekom drugom prilikom. Nadam se da ce biti jos prilika, Jos jednom, svaka cast i sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano April 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Koleza Arso, svaka cast na Aprilskom izboru. Ako več neko nije rezervisao ja bih se prijavio za 09.April. "Kad su cvetale tikve" . . . sa svojm "jačom" polovinom ...naravno Pozzz pa se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Arso, ja se prijavljujem da sa svojom lepsom polovinom gledamo "Kad su cvetale tikve" ukolilo je moguce. Nije nam problem ni da sedimo na stepenicama! Prva lektira u srednjoj skoli, ostala mi je u lepom secanju Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano April 8, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ok.. kako se lucky george prvi javio, njemu devojka... Pero za tebe drugi put.. pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vazii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano April 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Želeo bih da se zahvalim kolezi Arsi na fantastičnoj inicijativi i ideji. Moja "jača" polovina i ja smo sinoć bili njegovi gosti u BDP i oduševljeni smo u svakom pogledu. Predstava je za svaku pohvalu . . .ozbiljna drama ... za promenu... Takođe je i koleza Arsa ostavio dobar utisak i pokazao da su i bajkeri "normalni" ljudi tako da ću, na konto toga, izvozati još koju vožnjicu više sa vama...kao bonus Još jednom , hvala puno Arso . .i vidimo se . . . kad naučiš da kuglaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano April 10, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja da se zahavlim kolegi Arsi na gostprimstvu i odlično provedenoj večeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Čova je iljadu puta pokazao da je kralj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan eve par predstavica za maj... 8. maj - petak - let iznad kukavicjeg gnezda 12. maj- utorak - Eling 13. maj- sreda - Sve o mojoj majci 16. maj- subota - Ceif ulaz za dvoje u BDP u ovim terminima! poruka na PP i onda se dogovaramo! Dobrodosli u BDP!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom da se zahvalim u moje i i moje lepse polovine ime za sinocne gostoprimstvo. Hvala Arso, sve je bilo za desetku, pocevsi od tvog gostoprimstva a i predstave (Kad su cvetale tikve)... nadam se da cu biti u prilici da se oduzim, Pozdrav i za Culeta, koji je ovo pratio iz "skybox-a"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Jun 14, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos vaze ove ponude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd ja da ti odgovorim jer je postavljač teme na radnom odmoru u Americi.. Biće ponovo aktuelno od septembra, kad krene pozorišna sezona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se Arsa vratio , ili je ostao tamo preko "bare"? Nova sezona je tu , ali njega nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ту је него одмара Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 3, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je, vidjen je u izvesnoj radnji moto-opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Uh jesam se ulenjio... Ozenio pa se malo primirio Ni na forum ne smem da provirim hahah... da ne offujem post - preko bare bio, na zalos' vratio se, malko se vozikam po gradu i do posla.. hondica malko stucka i tako... Da se vratimo u kolosek kako dolikuje!!! cetvrtak 22. 10. 2015 - Tri klase i gospodja Nusic - moja ocena 8/10 nedelja 25. 10. 2015 - Palilulski roman - moja ocena 8.5/10 dosta nagradjivana predstava na nekoliko poslednjih festivala po Srbiji!!! utorak 27.10.2015. - Poziv na pogubljenje - najnovija predstava BDP-a - ako ste za malko drugacije vidjenje realnosti, dobrodosli! subota 31.10.2015. - Kad su cvetale tikve - ocena nije potrebna... kako se prikazuje prvi put u ovoj sezoni verovatno ce biti ozbiljna guzva tako da cu kandidate smestiti gde budem mogao - kod mene u kabinu, u lozu, na stepenice, u gledaliste... ko ne rizikuje taj ne dobija tako da... dobrodosli u novu sezonu na veliku scenu bdp-a!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 19, 2015 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Neka vam je sa srecom Arso! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Octobar 23, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh jesam se ulenjio... Ozenio pa se malo primirio Svaka Vam cast, kako Tebi tako i mladoj Dami . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa01 1 Napisano Novembar 18, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo deco sutra vrece Transilvanija za dvoje od 20:00... Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Arso , ima li te gde? Ili , od bracnih obaveza ne stizes da nam se javljas sa novim predstavama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... al sam se ulenjiiooo... ni forum ne citkam azurno kao nekad... Ubise dokoni zimski dani... Al da ne kukam samo, vec da se latim posla. Aj da kraj januara ispostujemo kako dolikuje: 18. - ponedeljak - Tri klase i gospodja Nusic - moja ocena 8/10 19. - utorak - Sviraj to ponovo Sem - ocena 8/10 22. - petak - ELING - moja ocena 8/10 23. - subota - Palilulski roman - moja ocena 8.5/10 24. - nedelja - Kad su cvetale tikve - moja ocena 8.5/10 aj dosta za sad... Izvolte na PP zainteresovani, pa dogovaramo ostatak!!! Dobrodosli u BDP! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...