cafe racer 643 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena je prosle godine , velicina je 54 ili XL. Nabavio sam je u Novom Sadu u prestavnistvu Ducati (kostala je oko 330e)proizvodjac je Dainese,jakna je kao nova a cena je 150e. Evo kako izgleda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za drugu koznu jaknu? RACING fazon? Naravno firmiranu i istom cenovnom rangu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za drugu koznu jaknu? RACING fazon? Naravno firmiranu i istom cenovnom rangu.... Ne hvala na ponudi, planiram neku Triumph jaknu u slicnom stilu kao ova sto je prodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem SPIDI motor da kupim, pa da i ja budem u kompletu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 460 Napisano Maj 22, 2012 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je visinu ta jakna ? Da li ima i stitnike ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je visinu ta jakna ? Da li ima i stitnike ? Pa valjda se vidi da nema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Nema stitnike , ja sam otp. 184cm 94 kg meni je ok .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 460 Napisano Maj 22, 2012 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je visinu ta jakna ? Da li ima i stitnike ? Pa valjda se vidi da nema... Da sam video ne bih pitao... Logicno, zar ne ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nema stitnike , ja sam otp. 184cm 94 kg meni je ok .... Moj model, ne padam i krupan sam... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 22, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...