Goblin 239 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, sada vec juce, sam prolazio i naleteo na srusen motor u Dimitrija Tucovica, malo iznad onog ribljeg restorana. Osim policije, koja je slikala, neke zene koja je razgovarala s jednim od policajaca i polupanog motora (rekao bih neke Yamahe) nije bilo nikog. Izgledalo je bas zahebano, jer su bili iscupani i stubici(oni sto ne dozvoljavaju parkiranje na trotoaru) iz betona... Vozaca motora nigde nije bilo. Nisam mogao nikoga nista da pitam, jer sam bio u najdaljoj traci. Zna li neko nesto vise o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh temu a baš sam "pažljivo" gledao da neko nije spominjao. Ja sam takođe prolazio tuda i video počupane stubiće, izlupan motor....ali vozača nigde nije bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je o.k.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Daće Bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...