SlobodanR 23 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem super tenere, od prilike vecina vas poznaje ovaj motor. U pitanju je Acina tenera koju sam skoro pazario od njeqa. Na zalost moram da se povucem iz ovoq sveta na neodredjeno vreme nadam se, pa uz motor dajem i kaciqu ixs enduro u M velicini (stara dve qodine), jaknu ducini saxara XL velicina (stara qodinu dana) i pantalone polo farao XL velicina (stare dve qodine). Opremu ne prodajem pojedinacno i odvojeno od motora jer mi to nista ne znaci, znaci dajem je uz motor samo. Za one koji ne znaju, motor je 91 qodiste, mislim da je presao oko 56 xiljada kilometara, nema ama bas nikakvix ulaqanja u motor sto moqu posvedociti carobnjaci iz moto laboratorije. Od opreme ima: alarm, pistalice zmiqavca, povisen vizir, rol bar, nosac kofera i zadnji kofer, mozda sam nesto zaboravio, ali to je to. Ja fakticki nisam ni vozio motor od kad sam qa uzeo, presao sam sveqa petsto kilometara pa je u stanju u kokvom sam qa i uzeo od Ace. Da napomenem da mi je novac jako xitan. Cena sa moto opremom bi bila 1850e Telefon 0655362007 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan odličan motor, sad da vidimo da se Aca javi da ga oce nazad :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako jos uvek nije kupio nista, to bi mu bilo najpametnie. Pride dobije i opremu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Maj 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kupio je Busmanovu Africu... Odlicna STenera, stvarno dobar, odrzavan i kvalitetan primerak. Sa tom opremom na njoj i oko nje stvarno jeftino Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...