tomix 8 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem skuter Aprilia Scarabeo 150ccm 99g. - vodeno hladjenje - dva diska - uradjen veliki servis ( ulje, filteri, kais, rolnice, pločice) Motor u dosta dobrom stanju. Prava kilometraža, bez padova. Pojedine plastike su osvežene zbog izbledele boje. Registrovan, 2x ključa, original Aprilia kofer sa naslonom. Sipaš i voziš. Zamena za jači: Burgman 400, Beverly 500, X9 500 uz moju doplatu. U zameni motor 1150e, a za gotovinu 1000e Sale T. ( Kragujevac-okolina) 064.188.0.188 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, ali cena je malo jaka...rotax, odrzavanje, km.... Ukoliko budes spustao cenu posalji poruku. Pozdrav i srecno sa prodajom. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je bolje kupiti Sprint skuter za 1000e, nego Rotax 150. Jedino ti za troškove puta mogu spustiti cenu i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije bolje, nisam to rekao, ali je bolje kupiti scarabeo 2008 g sa 1920km za 700 evra vise, tj skoro 10g mladji i sa 15x manje predjenih km. I jos Piaggio motor u odnosu na Rotaxa. Oprosti ako si shvatio pogresno. Sve najbolje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno je bolje..ako imas 70% više para... U tom slučaju ne bih razmatrao opciju lošeg Rotax-a.... Jednu takvu opciju ti preporučujem... http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/aprilia-scarabeo-125-oglas-22054/ Veliki pozdrav i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bas sam taj i gledao. Inace rotax je odlican ugradjivao se i u avione, jedino je problem odrzavanje ili neki kvar ukoliko se desi. A stariji scarabeo mi je nekako lepsi, retro...jedino cena. Svako ko prodaje motor bi da po ceni koliko je platio motor, vozio se....da po istoj ako ne i vecoj proda isti. Jedan bajker sa foruma kupio motor registrovan, vozio 2 godine, i sada ga prodaje za 200 eur vise nego sto ga je platio, neregistrovanog. Nije menjao nista, gume, aku... Kad sam mu ponudio cenu koju je on platio, glat me odbio. A ustvari u dinarima je taj motor jos poskupeo jos kad dodas evre, ispada da kupovna moc prosecnog moto kupca koji radi za dinare drasticno slabi iz godine u godinu. Tako i prodaja stagnira. A zamene jedino finkcionisu, pa ko koga z.... p.s. mene su vec dva puta. Zato je ziv kes pa jos u evrima najbolja opcija. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Suvišno je pričati priču i tražiti dlaku u jajetu za motor u vrednosti od 1000e. Motor bez ikakvih nedostataka se kupuje u salonu, ali ne za 1000e. Ako ti neko kaže da je motor servisiran, kod nas je 3 god., i nije namazan za prodaju...to znači da se neko bavio tim skuterićem.... - sipano Ipon ulje pre 1300km, - stavjen nov kaiš i malosi rolnice, - štelovan karburator, - prednje i zadnje pločice nove, - gume prednja 70%,zadnja 50%, - performanse su vrlo,vrlo dobre..( po mom skromnom iskustvu sa skuterima Scarabeo ide bolje od Atlantica 200, bolje od Kymca 250 u svim modelima, nešto kao Gilera 180 VXR. Motor može da razvije do 130 km/h..krstareća brzina oko 70-90km/h. Potrošnja 3-4L benzina. Vrlo udoban i komforan motor, čak i za dva odrasla putnika. Kofer u boji motora sa naslonom samo pospešuje da uživanje suvozača bude na najvišem nivou. Meni apsolutno nije hitna prodaja i ne zavisim od tih 1000e u životu.Drago mi je da si voljan da kupiš motoric, ali opet ti kažem..Sprint je zakon za te u nedoumici... Ako je teško prodaju motori za 1000e, šta se dešava sa motorima od 3000-8000e...??? Verovatno samo služe za slikanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas je evro preko 115 din a tvoj motor je poskupio za 2000 din. u odnosu na dan oglasavanja i o tome se ovde radi. Dobro je da ti nije hica i to je tvoja stvar ali tako se ne prodaje motor. Prosla su vremena lake prodaje i nazalost u to ce se mnogi uveriti. A Sprint nebi ni za dz. jer sesti na los skuter povecava sansu da nikad vise nesednes na motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja zainteresovanost za tvoj Scarabeo je u stvari preporuka za njega i tvoji opisi u prethodnom postu predstavljaju pravi CV . Kvalitetan, dobra ciklistika...netrazim dlaku u jajetu, ali cena. Da je ponudjen prosle ili pre 2g, no problem, ali danas za tu cenu...tesko ce otici. Pogotovo kad prodavac neide ispod cene ni tipicnih 10 posto od pocetne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Druže moj, šablonska kupovina sa unapred definisanim procentom za smanjenje cene ne funkcioniše... bar ne kod mene... Želim ti da uvezeš Scarabea za 500e i da budeš srećan i zadovoljan jer si napravio dobru kupovinu. Da ti prodaješ ovakav motor verovatno bi cena bila viša od ove u oglasu. Za tebe više oglas ne važi, jer si neozbiljan kao kupac!!! Iz iskustva mogu reći da bi ti i tih 900e bilo mnogo, jer je takvim ljudima u krvi da se ciganče i cenkaju iako je moja cena na oglasima u SR najniža ( uključujući uloženo-dobijeno). Sačekaj da evro padne pa ćeš onda platiti jeftinije ( u dinarima). Dodji, besplatno ga vozi jedno mesec dana da te prodje želja i sačuvaj svoje parice, jer kriza tek dolazi... Specijalno za tebe: http://www.polovniautomobili.com/oglas1851155/aprilia_scarabeo/ http://www.polovniautomobili.com/oglas1196818/aprilia_scarabeo/ http://www.polovniautomobili.com/oglas1385423/aprilia_scarabeo/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neznam cemu takav komentar, ja sam ti ako nista drugo ono bar jedini komentarisao oglas i hvalio scarabea koji je extra nepopularan za prodaju i nema imidz. Na svakom skuteru sam gubio par stotina evra svesno, cak mi jedan kolega sa foruma jos nije isplatio ratu vise od dve godine. Tako da ciganio nikad nisam samo me nerviraju prodavci koji bi da uvek zarade na prodaji. Vec u prvom odgovoru si bio sarkastican preporucujuci mi sprint za 1000 eur. Pokusao sam da objasnim sta sam hteo reci ali vidim da te to vredja. Da nisam hteo da kupim motor nebi ni komentarisao oglas. Ali posto me odbijas kao kupca to pokazuje koliko bi sutra da smo trgovali pogresio i hvala ti sto si se pokazao u pravom svetlu. Inace vozio sam Skarabeo u Grckoj 10 dana na moru i zahvaljujem na ponudi za mesecnu voznju skutera ali nije iskrena i sarkasticna je kao i svaki tvoj post. Mogao si samo reci u prvom postu da je cena fixna. To sto je od 3 skarabea tvoja cena najniza je zato sto ima najvise predjenih km i najvise godina. Oprosti na komentarima jer su tvojim prethodnim postom izgubili smisao i napominjem da mi je drago da si me otkacio kao kupca a sto si me izvredjao da bi mi i 900 eur bilo puno nema veze, ti ces ga kad tad prodati i za manje pare, ili ces ulagati u njega ako ga ne prodas, tako da ti dodje isto, svakako gubis. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, onaj ko ofarba plastike, promeni ulje, pakne, rolnice, kais.....ne prodaje motor vec ga vozi jos dugo, ako taj motor nema skrivenih mana ili vec nemora iz nekog razloga, i svakako je u cenu uracunao i taj servis koji je napravio i troskove sminkanja. U Srbiji su retku koji bi to uradili casti radi, jer je lakse prodati takav motor na first look, nego spustiti cenu i prodati motor a kupcu ostaviti da taj servis odradi o svom trosku imajuci uvid u pravo stanje motora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan ..opusti se...nemoj se opterećivati mojim skuterom..pusti me da prodajem ono što imam.. .. Oglasi su puni motora..a ja cu moj motor pokloniti ako ne budem mogao da ga prodam...što mi svakako neće biti prvi put. Nemoj da trošiš vreme na pisanje postova ovde, već kreni u obilazak skutera iz uvoza i tamo pričaj pričice tvoje.. Ne gubim ja na motoru, jer ja uživam u vožnji.... Svako uživanje mora da se plati...prema tome..to je to.. Srećna kupovina !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si... i tebi prodaja, uzivanje u voznji i poklanjanje sto ti nece biti prvi put. Zbogom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...