kilija06 1 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima.Ovako imam jedno pitanje imam skuter motowell magnet 4 t 50cc i 2.3 kw po izgledu slican kao sprint max,e sad me interesuje jel moguce da je potrosnja 2.5 do 2.7 litara na 100km prosli skuter koji sam imao je bio sprint sport od je trosio plafon 2 l.I da li mogu da smanjim potrosnju stelovanjem karburatora i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan pa gde ces manje od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, a ja mislio FJCharlie cjepidlaci oko potrosnje. Ovo je vrhunac! Ne mozes da zivis sa potrosnjom od 2,5litra??? Najbolje ga nemoj ni vozit pa ti nece nista ni trosit. Da ne bude ko u onom vicu s cigom, on taman izdresirao konja da ne jede nista, a konj uginuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan da, ali onaj sprint je imao 1,5kW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne cepidlacim nego mi cudno,zato pitam.Drugar ima sprint max i njemu trosi 1.9 do 2 l pa sam mislio da je ovde nesto rastelovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...