Bojan82 8661 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kako koristiti onaj google earth? Pokušavam na kompu sinoć i za svaku koordinatu čekam po 15 minuta da učita, i čim mrdnem malo miša aj opet. Neizvodljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4861 Napisano Maj 9, 2023 Advanced Member, 2071 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li skinuo program ili koristiš online? Jedino ume da zeza ako se pokušava otvoriti baš velik gpx fajl (ne koristim druge ekstenzije pa ne znam kakvo je stanje), ili ako je sam gpx fajl neispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8661 Napisano Jul 14, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je problem u kompjuteru,previse mator.Sta da kazem,unutra je konfa sa Maxtor Quantum Fireball od 40gb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1414 Napisano Maj 19 BJB Maxi Scooter Club, 610 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je tema malo zapostavljena.. Da li ima nekih trackova za početnike na Fruškoj Gori? Može i dobro objašnjenje, ne mora GPX, mada sam solidno pogubljen sam po sebi khm @Gliga @Boban EN khm khm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 584 Napisano Maj 19 Pažljivo prati, 651 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine krenuo malo da obilazim FG baš kao što i ti planiraš i uglavnom sam išao grebenskim putem pa svaki širok makadamski sa obe strane sam zalazio dokle je god bio takav. Izbegavao za početak kada vidim da se sužava jako da nebi ušao u problem. Najbolje je ako imaš još sa nekim da ideš onda i ako nesto zapne možete lakše da se probijete. Možda za poćetak tako pa onda kada se malo uhodaš ima tih trakova ja snimam dosta mogu da ti probam poslati ali ih ima koje je bolje da voziš još sa nekim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1414 Napisano Maj 19 BJB Maxi Scooter Club, 610 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Boban EN hvala! Totalni sam početnik, tako da tražim nešto gde bi vas dvojica prošli sa Goldwingom Tako ću za početak, skrenem pa dokle ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 584 Napisano Maj 19 Pažljivo prati, 651 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako si totalni početnik onda možda bolje da odeš u koviljski rit pa malo tamo vežbaš. Ja sam tako krenuo pa mi je bilo mnogo lakše kada sam ušao drugi put u brdo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano Maj 19 (promenjeno) Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. Evo da podelim, neko od kolega je meni dao ovu relaciju od manastira Grgeteg pa do grebenskog puta ili obrnuto, ja više volim uzbrdo da doziram nego nizbrdo da kočim, sigurniji sam tako obzirom da sam totalni početnik.Ovaj put skroz levo na slici ako sam dobro skapirao. Nisam bio ovde ali planiram,ako ti bude trebalo društvo za te neke deonice gde je pametno u dvoje apsolutno sam raspoložen da delimo patnju ovog hobija Promenio Maj 19 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4861 Napisano Maj 20 Advanced Member, 2071 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vodite raćuna o tim stazama u popularnom delu FG blizu Venca. Dosta ljudi šeta, naročito vikendom, a vožnja motorima je zvanično zabranjena. Ja od početka korone (tada su ljudi počeli masovno da idu u prirodu) izbegavam vozanje gore. Odem ponekad radnim danom, a i to uglavnom na zapadni deo gde ima osetno manje pešaka. @andrej. Sa srećom novo motorče Za prve off-road korake će ti odlično poslužiti atarski putevi i nasipi. Kada vidiš da je to sve isto kao i asfalt shvatiš da off nije bauk (dok je suvo) Provozaš se do Tise i onda se igraš na nasipu. Kosine su odlične za vežbanje manevrisanja pod različitim uslovima. I lagano, postepeno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1825 Napisano Utorak u 13:22 Drug član, 2479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. preporucio bih ti da uzmes par casova off road voznje. Mnogo ce ti pomoci i ubrzati da se osecas komforno van puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1414 Napisano Utorak u 13:29 BJB Maxi Scooter Club, 610 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic o tome sam i ja razmišljao, da li imaš neku preporuku? Uglavnom sam nailazio na neke hard enduro škole, a nije mi baš hard enduro interesantan. Hteo bih nešto "prizemnije" i što mogu proći na svom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1825 Napisano Utorak u 14:20 Drug član, 2479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, andrej. said: @rastkojokic o tome sam i ja razmišljao, da li imaš neku preporuku? Uglavnom sam nailazio na neke hard enduro škole, a nije mi baš hard enduro interesantan. Hteo bih nešto "prizemnije" i što mogu proći na svom motoru. Jasno... Moja topla preporuka je @jimmy. On te moze uvesti u osnove off road voznje. Kada mu objasnis sta zelis, prilagodice i cas tome. Mogu ti poslati broj telefona u inbox ako hoces? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1414 Napisano Utorak u 15:00 BJB Maxi Scooter Club, 610 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Imam broj, upisao još pre par godina kad sam čitao njegovu temu hvala! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...