moto kalpak 4 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 55 postova Lokacija: vrbas Motocikl: AA 500 Prijavi odgovor kao problematičan Predložite koje sijalice da se koriste za farove za što bolju svetlost !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Xenon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 17, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan kratko i jasno...xenon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Maj 17, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan BIxenon ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas na AA je Bixenon malo skupa investicija, iz razloga sto bi nam trebala tri balasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Maj 17, 2012 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemere bixenon, imate različita grla za sijalice - H11 i H8 koliko se sećam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa opet bi trebao po balast za svaku sijalicu, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan reci ti njima... bi-xenon je zamjena SAMO za sijalice sa dvije (svjetleće) niti ... s tim što ima (bi xenon) H4-1, H4-2, H4-3 i H4-4 ... gdje je je pod 1 samo jedno svjetlo (jedna nit) ... pod 2 je kratko svjetlo xenon, a dugo obična halogena (na jednom tijelu) .. pod 3 je jedna žarna nit kojoj se pomiče žarište pomoću el. magneta i ova pod 4 je sa dvije različite xenon niti na jednom tijelu ... ili ti ga ukratko ... oznaka grla koje je na klasičnoj (halogenoj) sijalici MORA biti isto kao i na xenonu da bi se moglo uglaviti u isti far .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pa opet bi trebao po balast za svaku sijalicu, zar ne? koliko (xenon) žarnih niti, toliko balasta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Maj 17, 2012 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi pasus je jasan kao dan, a ni prvi nije stran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za kratko svetlo H11 Xenon a za duga svetla H8 imitacija Xenona. Ima u Moto - Bike u Kaću i koštaju nepunih 800 dindži... Evo kako izgleda Vidi se kako poplavi ogledalo fara od sijalice Desno je redovna žuta sijalica a levo lažni xenon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Maj 18, 2012 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Predložite koje sijalice da se koriste za farove za što bolju svetlost !? E ovako, ako zelis tj hoces da imas "pravo" svetlo ispred sebe potrebno je sledece ( male modifikacije ) : - Morimoto Bi-Xenon Projektor http://www.bhtuning....oo-t-64619.html - H1 xenon sijalica x1 - Balast sijalice x1 - Lepak x1 Ugradio sam na svom Satelisu 2 projektora ( imam 2 fara ) inace kod tebe bi isao 1 projektor, nisam video nista slicno a da tako dobro svetli. Sve se moze kupiti u Antenalu ( Zemun ) malo je skuplja investicija ali vredi svaki dinar ako nas mrak uhvati na nekoj od voznji uverices se sam koliko dobro svetli @Culle je video efekat istog, faca posle par sekundi alexanto@ auuu kako bi kod tebe legla prepravka na oborenom svetlu projektor a na dva duga svetla led H8 sijalica koja bi bila dnevna svetla ( manja potrosnja stuje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au sto mi se svidja ovaj projektor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto kalpak 4 Napisano Maj 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 55 postova Lokacija: vrbas Motocikl: AA 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam svima od reda . Predpostavljo sam da će te predložiti xenon, ali trenutno nemam novca ( što bi rekli ovdašnji ) pa bi želeo da predložite sijalice ( koje marke i tipa ) ?:neznam::zdravo::care::stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 18, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan kad smo vec kod sijalica da li neko ima informaciju gde u Novom Sadu ima da se kupi H11 lazni xenon??? Trazio sam svuda i nasao H8ali H11 nigde!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 18, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan H11 su malo ređe na tržištu, ne znam gde ćeš naći lažni xenon H11.... Ja pre neki dan ugradio Xenon na mom AA, za oboreno svetlo...znači jedan balast i jedna sijalica...Razlika u odnosu na običnu sijalicu nebo i zemlja...cena 3.800din...Sad da ispazarim još samo lažni xenon h8 za dugo svetlo što je Alexanto spomenuo i mirna bačka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 19, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan za pitans : imas H8 lazni xenon u Kacu u ul Petra Drapsina, Moto bike. kad udjes u Kac peta levo i odmah sa desne strane,ja juce kupio!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 19, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A mislim da mi je alexanto rekao da ima H11 u bg u nekom servisu ali ja zaboravio u kom pa kad vidi ovu poruku neka kaze opet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan :zbunjen: ja se nešto ne sećam... H11 sam se začudio da ima i xenon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Maj 19, 2012 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima i LED H8, H11 snage 3W... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Maj 19, 2012 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A mislim da mi je alexanto rekao da ima H11 u bg u nekom servisu ali ja zaboravio u kom pa kad vidi ovu poruku neka kaze opet!!! Probaj ovde, ima svasta nesto zanimljivo..... http://www.hidxenon....&NIVO=1&N=XENON SIJALICE&Page=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 20, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ma .beš h11 ako odgovara i h8 ! a odgovara jel? uostalom koja je razlika?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Maj 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u "grlu" sijalice i, da izvineš, nemože da uniđe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa i nije baš razlika u grlu ... razlika ti je u tome da je H8 35w a H11 je 55w ..... i razlika ti je u rasporedu pinova na konektoru, ali su konektori prilagođeni za obije sijalice, pa ustvari nećeš imati problema s tim, jedino što će ti svijetliti otprilike upola slabije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...