Jump to content

Moto Zajednica

PRIJEDLOG ZA CRNU HRONIKU

Recommended Posts

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Predlažem da oni koji otvaraju novu temu u "crnoj hronici" uz naslov teme prvo postave  datum kada se nemio događaj desio.

Zašto?

Svaki put se sledim kada pročitam SINOĆ,PREKJUČE,DANAS...pomislim da je nešto novo,a tema bude od ko zna kada i samo je neko "osvježava".

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Odlican predlog. Takodje bi trebalo napisati i vise informacija o samom dogadjaju, da bismo mogli da shvatimo sta se desilo. Potrebna nam je analiza svakog dogadjaja, da bi smo izvukli poentu.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

trebalo bi i brisati budalaštine tipa: rip, tuga, pokoj duši i sl., kad već izvesni članovi ne mogu da se suzdrže..

Ne treba brisati ali islim da se to podrazumeva i da ne treba da se pise pogotovo poruke koje ne sadrze nikakve informacije nego samo ,,Nisam ga poznavao al nek mu je laka zemlja"

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

trebalo bi i brisati budalaštine tipa: rip, tuga, pokoj duši i sl., kad već izvesni članovi ne mogu da se suzdrže..

Jel moze ovako: Da o nastradalom pisu samo ljudi koji su ga znali. Taman bi izbegli neke gluposti (cuvena RIPovanja - koja vec postaju teska) i dodale bi se proverene informacije. Solidarisem se sa Pablom i smatram da bi trebalo da se ubaci vise podataka o tome sta je uzrok nesrece, oprema koju je posedovao, okolnosti i tome slicno.

• Drug član, 2143 postova

Mislim da svako ko ima neku relevantnu informaciju o dogadjaju treba da napise ono sto zna-naravno samo proverene informacije, nevezano da li je ponzavao osobu X. Naravno, zelim da bude sto manje tema u ovom podforumu.

• Zainteresovan, 981 postova

Ja to pricam vec mesecima unazad kada god se potezala ta tema.

I jos jednom cu:

Od riovanja nema 1% korisnog.

Uostalom podforum se zove "crna hronika" a ispod doduse malim slovima pise "Diskusija o nesrećama koje su se desile motoristima, o razlozima zbog kojih se to desilo i o tome gde je motorista pogrešio..."

Dakle diskusija.

Mogli bi i jos jedan podforum da otvorite tzv kapela pa tamo nek ripuju i tuguju do mile volje!

E sada dzaba sve mi ovde drvimo po ko zna koji put dok neko od crvenih/zelenih ovo ne prihvati.

• Zainteresovan, 981 postova

... dok neko od crvenih/zelenih ovo ne prihvati.

pa jel hiljadu puta rečeno da nema politike na forumu ;D

Ok ispravljam se, zaboravih da su zeleni presli u plave!  ;D

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Prijatelju, malo ti je prejaka ona podebljana rech za ovakvu rubriku.

Taman shto izrazih zzaljenje za mladog Dimitrija iz Zelenike, prochitah i ovu temu.Ima na neki nachin smisla za tvoj predlog, ali ne na ovakav nachin.

Mozzda sam ja, ili bilo ko drugi, Dimitrija poznavao; a i da nisam, kad god prochitam o dogadjaju iz ove rubrike, nekeko instiktivno bi rekao, tj. napisao ono shto se oseca u tom trenutku. Ne znam kako ti dozzivljavash sve to, ali priznacesh da je bash previshe. Slazzem se da su prave informacije i diskusija mnogo bitniji, ali i ne vidim shta smetaju poruke na koje ti imash primedbu.

Nadam se da si me razumeo u pozitivnom smislu.

Kao i svi, zzeleo bi da "Crna Hronika" ne postoji...

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Diskusija o nesrećama koje su se desile motoristima, o razlozima zbog kojih se to desilo i o tome gde je motorista pogrešio..."

Dakle diskusija.

Mogli bi i jos jedan podforum da otvorite tzv kapela pa tamo nek ripuju i tuguju do mile volje!

E sada dzaba sve mi ovde drvimo po ko zna koji put dok neko od crvenih/zelenih ovo ne prihvati.

Bravo ! podrzavam, naravno da treba da zalimo nastradale ali i da komentarisemo greske i uzroke nesreca !!!

• Zainteresovan, 582 postova

Ne moze uvek da se da tacna informacija,jer je recimo neko samo prosao pored mesta nesrece pa postavi temu i pita da li neko zna vise o tome...???RIP pisu uglavnom osobe koje nemaju sta da kazu na ovom forumu i ovde ubijajaju svoju dosadu(moje misljenje nemojte mi zameriti),ali ako sam ja ili bilo ko drugi poznavao osobu mislim da je OK reci "NEKA MU JE LAKA ZEMLJA" "ZNAO SAM DECKA DOBAR LIK" itd.......

• Drug član, 1372 postova

Znam da idem u off, ali da ne otvaram novu temu, tice se oglasa.

Svaki put kad citam oglase pisu se nepotrebni komentari kao sto su: lep ti je motor, ne slazu ti se boje na masci padano je s tog motora, da imam pare kupio bi ga, i da ne nabrajam dalje. Mislim da su to suvisni komentari i da bi ih trbalo zadrzati za sebe, ako si kupac pitaj ako ne jbg. Neki to rade samo da bi punili zvezdice i da bi imali sto vise poruka!

A sto se tice ove teme i onog o cemu ste raspravljali, neutralan sam.

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Znam da idem u off, ali da ne otvaram novu temu, tice se oglasa.

Svaki put kad citam oglase pisu se nepotrebni komentari kao sto su: lep ti je motor, ne slazu ti se boje na masci padano je s tog motora, da imam pare kupio bi ga, i da ne nabrajam dalje. Mislim da su to suvisni komentari i da bi ih trbalo zadrzati za sebe, ako si kupac pitaj ako ne jbg. Neki to rade samo da bi punili zvezdice i da bi imali sto vise poruka!

A sto se tice ove teme i onog o cemu ste raspravljali, neutralan sam.

Bas tako, tice se oglasa. Ovde je CRNA HRONIKA!

• Drug član, 1372 postova

U redu je ovde se raspravlja o TEMI CRNA HRONIKA ali sam samo hteo da kazem da ne bi otvarao novu temu. Izvinjavam se ako sam nekoga povredio ali nisam mislio nista lose!

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Ne moze uvek da se da tacna informacija,jer je recimo neko samo prosao pored mesta nesrece pa postavi temu i pita da li neko zna vise o tome...???RIP pisu uglavnom osobe koje nemaju sta da kazu na ovom forumu i ovde ubijajaju svoju dosadu(moje misljenje nemojte mi zameriti),ali ako sam ja ili bilo ko drugi poznavao osobu mislim da je OK reci "NEKA MU JE LAKA ZEMLJA" "ZNAO SAM DECKA DOBAR LIK" itd.......

evo i ja da iznesem svoje misljenje: Nisi u pravu, zasto moras nekog da poznajes pa da smes da iskazes da ti je zao zbog njegove smrti? Ja nisam poznavao neke ljude sa foruma, zao mi je i to sto ih nisam upoznao, a normalno mi je bilo da izjavim bar ovim putem saucesce prijateljima i porodici, jer to je uglavnom i poslednji "pozdrav" i uvek je tu bio neko od ljudi koji ih poznaju koji su mogli samo da vide da im je poznanik bio veliki covek, kada ga zale i ljudi koji ga nisu upoznali. Cak sam bio i na jednoj sahrani, a da nisam upoznao coveka (andrejp), na molbu cige iz lugana isao sam u UC da obidjem tada tesko povredjenog ducana (nazalost je preminuo), nisam ni prisao sobi, a kamoli njemu, kada sam video na forumu da je preminuo, iskreno mi je bilo zao, kako onda da nesto ne napisem. A ovih par sezona nije bilo nedlju dana da neko ne pogine, nazalost. A uvek je tu neko ko ga je znao, ti si znao nekog koje znao tog...itd. Mislim da je ok izneti komentar o nesreci, a isto tako i iskazati trenutno osecanje...

• Zainteresovan, 582 postova
A uvek je tu neko ko ga je znao, ti si znao nekog koje znao tog...itd. Mislim da je ok izneti komentar o nesreci, a isto tako i iskazati trenutno osecanje...

Sa ovim se potpuno slazem,ali ako neko nema nikakve veze sa osobom ne vidim poentu pisati RIP????Normalno da mi je zao kada neko pogine,zao mi je i macke sto sam je pregazio kolima,a ne ljudskog bica, i to je normalno.....

Ne kazem da sam u pravu ni da sam popio svu pamet sveta,samo sam izneo svoje misljenje....

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Predlažem da oni koji otvaraju novu temu u "crnoj hronici" uz naslov teme prvo postave  datum kada se nemio događaj desio.

Zašto?

Svaki put se sledim kada pročitam SINOĆ,PREKJUČE,DANAS...pomislim da je nešto novo,a tema bude od ko zna kada i samo je neko "osvježava".

Ponovo bih predložio da se u ovoj rubrici prvo napiše datum i ako je to moguće,postavi fotogrfija nastradalog,šta je vozio...

Za postavljanje fotosa sam,jer se mi,većinom, znamo po nadimcima,ili kako naš narod kaže "iz viđenja". Desilo mi se da sam saznao za smrt poznanika tek nakon par mjeseci,jer smo se znali po nekom drugom nadimku.

• Drug član, 1359 postova

Ova ideja sa datumom nije losa i potpuno se slazem sa tim. Ova druga tema sa porukama pozdrava poslednjeg  je veoma diskutabilna ,jer procitam desila se nesreca kod uzica ,poginuo motociklista , budala preticala u desnoj krivini po duploj punoj . Neznam licno coveka , ali zamisljam puteve i krivine oko uzica prolazio sam tuda , i sta je bilo budak uzeo volan i u obilazenje pri kojem nastrada neko ko nije nista kriv ,da se ovo desilo bilo gde u svetu bilo bi mi zao poginulog.I ja sam zivo bice i moram nesto da napisem .Slazem se da netrba puniti forum porukama tipa rip nisam u engleskoj necu da budem a i necu da ga ucim engleski , a najgore sto i neznam sta to znaci uopste. Slazem se da ima glupavih poslednih poruka zato sam i poceo u poslednje vreme da stavljam samo smajlija koji place , ovo jesam i uradio zato sto nemogu da nedam neki znak barem da mi je zao nastradalog ili preminulog bez obzira sto ga neznam. Ovo je najbolje resiti promenom izgleda ovog foruma i dodavanjem dela za saucesca u koji bi se recimo stavljao samo neki znakda vam je zao ,a da se nemora ni videti ko je stavio znaak . Ili recimo na ulazu u forum dodati recenicu sa ulaskom u ovaj forum smatra se da ste dali saucesce porodici i prijateljima  prminulog molimo ne pisite poruke saucesca ako nemate nesto opsirnije dodati . Nece niko sigurno napisati basme briga nije imo kacigu , a i da napise valjda ima neko ko ce je obrisati. Mada ni poruke poznavao sa coveka bio je dobar covek neznace nista , mozda ga i nije poznavao samo hoce da se cita kako on poznaje skoro sve.

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

Ova ideja sa datumom nije losa i potpuno se slazem sa tim. Ova druga tema sa porukama pozdrava poslednjeg  je veoma diskutabilna ,jer procitam desila se nesreca kod uzica ,poginuo motociklista , budala preticala u desnoj krivini po duploj punoj . Neznam licno coveka , ali zamisljam puteve i krivine oko uzica prolazio sam tuda , i sta je bilo budak uzeo volan i u obilazenje pri kojem nastrada neko ko nije nista kriv ,da se ovo desilo bilo gde u svetu bilo bi mi zao poginulog.I ja sam zivo bice i moram nesto da napisem .Slazem se da netrba puniti forum porukama tipa rip nisam u engleskoj necu da budem a i necu da ga ucim engleski , a najgore sto i neznam sta to znaci uopste. Slazem se da ima glupavih poslednih poruka zato sam i poceo u poslednje vreme da stavljam samo smajlija koji place , ovo jesam i uradio zato sto nemogu da nedam neki znak barem da mi je zao nastradalog ili preminulog bez obzira sto ga neznam. Ovo je najbolje resiti promenom izgleda ovog foruma i dodavanjem dela za saucesca u koji bi se recimo stavljao samo neki znakda vam je zao ,a da se nemora ni videti ko je stavio znaak . Ili recimo na ulazu u forum dodati recenicu sa ulaskom u ovaj forum smatra se da ste dali saucesce porodici i prijateljima  prminulog molimo ne pisite poruke saucesca ako nemate nesto opsirnije dodati . Nece niko sigurno napisati basme briga nije imo kacigu , a i da napise valjda ima neko ko ce je obrisati. Mada ni poruke poznavao sa coveka bio je dobar covek neznace nista , mozda ga i nije poznavao samo hoce da se cita kako on poznaje skoro sve.

R.I.P.-pochivaj u miru...to znachi to..

• U prolazu, 41 postova

U potpunosti se slazem, jer kako drugacije izraziti zaljenje za nesrece koje se desavaju skoro svaki dan, i koje mnoge na ovom forumu iskreno potresaju?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja