bokilic 6101 Napisano Maj 17, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze,prodajem ga, motoru je odradjena generalna,nove karike,gumice ventila,lezajevi,glava komplet sredjena, novi dihtunzi, nov centralni klizac lanca. nove gume, conti race atack, i conti road attack,presle 3km...promenjen rezervoar,stavljen cist bez rdje, dajem i stari koji nije bas u najboljem stanju,servisiran alternator,imam i dva u rezervi idu uz motor, sportski cdi,ide isto uz motor,sa njim ide jos malo bolje,ali ..nekak ga ovaj pitomi na njemu..ko voli neka menja... nov filter za vazduh,novo bardahl ulje,filter ulja,kociona tecnost, preradjen je u kompletu,zadnji rep od cagive mito, motr ide kao nevreme na njemu je trenutno 17 zuba napred lancanik,dajem i 15zuba nov lancanik ako neko voli tockarenje itd, zadnji lancanik odlican kao i lanac koji je odlican. butalno ubrzava i ide,na kraj krajeva 146ks govori sve ... karburatori sredjeni, nove iglice plovka,membrane,dve dizne,uz motor ide i nov akumulator,posedujem i oklope bocne zadnje, itd, nov je i lezaj u vratu viljuske,novi semerinzi u prednjoj viljusci,ulje, lager u zadnjem tocku isto menjan, elektrika je komplet odradjena,uz motor ide ova maska i cekam da stignu dva okrugla fara koja isto dajem uz motor, od sklapanja je presaop jedva 20tak km,jos je u fazi razrade, koga zanima..cena je 1600e..moze i zamena za neki jeftiniji neispravan uz doplatu,moze i neki enduro ili scut,zanima me i neki jeftin auto... meni sa malo bolesnom kicmom neodgovara polozaj sedenja,i resih da se vratim na putne motore... treba promeniti kocione plocice,mozda cu i to stici da odradim za dan dva,namerno ostavljene stare da skinu prljavstinu sa diskova,imam nove idu uz motor,ali napominjem da cu to mozda i stici da zamenim.. uz motor dajem i rep za jednoseda,u fazi prerade je,ali ima i to...auspluh je fbricki skracen,ima odlican zvuk,nije neko jakoprdalo, fale migavci da se postave,naruceni novi,,verovatno cu ih montirati za koji dan, motor treba da se odjavi tablica i prenese bice i to reseno za koji dan nije registrovan,mogu ga i registrovati cena ce naravno biti veca.. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor...mislim da je uzivo duplo lepsi,inace uljara mi je omiljeni motor Cena je i vise nego ok,sa obzirom koliko je ulozeno,i kako je motor utegnut... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan kakva je ovo masincina ljudi moji, da ste vi videli sa koliko je ljubavi i paznje Boki to sredjivao... uostalom kao i svaki motor koji udje u njegovu garazu! ko voli ovako nesto, prilika je prava! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Juce servisirana slavina za gorivo,rucice su inace porucene zimus ,iz amerike,mnogo ljudi je pitalo za njih,gde sam ih nasao.prvo ulje menjam i filter za dan dva,odma na 100km,posle tek na 5000km,za svaki slucaj,da bude to sve cisto,naravno ja se vozim sa njim dok ga ne prodam, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prednja guma tek jutros montirana..nova, a zadnja,pre 3km..mozda 5,nemam pojma...i cekam majstora da zavrsim prednje sediste isto u crnoj boji, 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ijuuuu što je dobra uljarica!! Ja bih ovo vozio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 19, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja se svaki dan provozam:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cekam da ovako nesto uradis od neke cbr 900rr pa da pricamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa,,bice i to,al ovo bolje ide veruj mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan sada sam se vratio od bokilica,motor izgleda super,a tek sto ima lep zvuk mmmm... :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 22, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,,moze zamena za neki jeftiniji jugo, Motori kojima je dusa pred smrt sa celavim gumama itd,,u ceni od 1500 me ne zanimaju, To vazi za xx meilova koje sam dobio sa raznim ponudama, , 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,,moze zamena za neki jeftiniji jugo, Motori kojima je dusa pred smrt sa celavim gumama itd,,u ceni od 1500 me ne zanimaju, To vazi za xx meilova koje sam dobio sa raznim ponudama, , brate i ja imam takve a jos gore poceli su neke abrihtere da nude,sejalice,automatike od 450e ))) i tako da ti ne nabrajam e a da ti dam ja pi kap za suzuki kljuc za kljuc :care: salim se dobra suzana dobra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 24, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan danas namontirane nove zadnje plocice,repic to jest nosac tablice, moze zamena i za jeftiniji auto i doplatu,moze i super tenera,moze i boldorka,,jedno od ta dva me zanima ili manji jeftiniji skuter.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 31, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mootorce aktuelno,,scut i doplata bi mi legli ko budali samar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 2, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna zamena,drugi motor kupljen danas,o tome kasnije,moze zamena i za putnicki auto uz doplatu..nesto do 600e..ili scut,enduro..sve opcije su manje vise aktuelne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 3, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan video sam motor juče, izgleda kao bomba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan video sam motor juče, izgleda kao bomba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ide kao bomba sad mi neki auto igra ulogu i doplata...pa ko voli,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan dam ti juga kljuc za kljuc??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 5, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa nestalo,provozan pre neki da,adrenalina nikad dosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 5, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa nestalo,provozan pre neki da,adrenalina nikad dosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Cujem da je prodat?-menjao si za drugu zverku?ae dolazim za pola h da vidim kakva je znas da je ja obozavam ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 22, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic se ponovio, pa jos najbolji japanski proizvodjac, a danas nije ni castio... cak nije hteo ni u bazen da nas pusti :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 24, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 24, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic se ponovio, pa jos najbolji japanski proizvodjac, a danas nije ni castio... cak nije hteo ni u bazen da nas pusti :D :D Menjao uljaru za V2 agregat...ccc doktor opet počeo da se drogira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...